Inför matchen Southend - Charlton

League One: Roots Hall , Lör 1/9 kl 16:00

Charlton åker i morgon den korta biten österut för att möta Southend med en viss Sir Chrissy Powell vid rodret.

Efter en ganska seg start på säsongen så hoppas man ju nu att Charlton skall tagga upp och inte sladda för mycket i tabellen, men sedan är ju frågan hur bra årets upplaga av Charlton verkligen är !?
Redan på försäsongen fick vi ju ganska många skador, men nu är en hel del spelare på väg tillbaka och lirare som Jason Pearce, Ben Reeves och Tarique Fosu kan nog vara med på ett eller annat vis i Southend på lördag, kryddar man då detta med inlånade Josh Cullen (från West Ham), så ser det ju betydligt bättre ut än för någon vecka sedan då vi knappt kunde skrapa i hop 15 spelare till premiären borta mot Sunderland.

Men nu är det Southend på bortaplan som gäller för Lee Bowyers manskap och skall man som sagt försöka hänga på en kvalplats är det nog på tiden att det börjar trilla in lite mer poäng !
Southend tränas för övrigt av Charlton legendaren av alla Charlton legendarer, Sir Chrissy Powell och förhoppningsvis får han en stor hyllning av bortafansen när han äntrar Roots Hall i morgon eftermiddag.
Hemmalaget har precis som Charlton startat sådär, men har i alla fall inför morgondagens match två poäng mer än oss, men förhoppningen är väl att Charlton klättat förbi efter matchen på väg uppåt !

Får vi bara i gång målskyttet så har vi nog en ganska bra chans att vinna denna match, så jag hoppas att Karlan Grant och Lyle Taylor har siktat in ordentligt, för nu skall det vända och klättringen mot topp sex skall börja.

Kom igen Charlton !
 

Trolig laguppställning

Phillips

Bauer
Bielik
Perace

Solly
Aribo
Pratley
Marshall
Page

Taylor
Grant

 

Artikeln skriven av Magnus Persson, 2018-08-31, 12:00