Inför matchen Charlton - Peterborough

League One: The Valley , Tis 21/8 kl 19:45

Charlton tar i kväll emot serieledande Peterborough på The Valley i en match där vi behöver visa att vi är bättre än i lördagens svaga match mot Accrington Stanley då vi bara fick med oss en poäng.

Andra hemmamatchen för säsongen och på andra planhalvan står serieledande Peterborough som börjat säsongen med tre raka segrar, så det lär ju vara ett lag med bra självförtroende som vi ställs emot.
För Charltons del är det ungefär precis som vanligt, ömsom vin och ömsom vatten, med en vinst, en oavgjord och en förlust och skall man gå efter vad tränare Lee Bowyer tyckt om matcherna hittils så borde vi haft två segrar och en oavgjord.
Senast mot Accrington Stanley borta var coach Bowyer riktigt besviken med att bara spela oavgjort och jag gillar hans raka sätt att aldrig linda in saker och bara snacka så mycket, utan spelar laget dåligt så säger han vad han tycker och förhoppningsvis får vi se ett hetare Charlton lag i kvällens match.

På spelarfronten så är ju Jake Forster-Caskey borta hela säsongen och Billy Clarke som är borta ett tag till, i övrigt skall resten av spelarna vara i träning även om spelare som Igor Vetokele, Jason Pearce och Tariqe Fosu nog behöver någon vecka innan de är klara för spel igen.
Sedan fick ju även lånet från Arsenal Krystian Bielek en smäll senast, men skall tydligen vara klar för spel igen och kan man sedan hoppas lite på att få in minst två spelare till på lån så kanske det inte ser så illa ut ändå !

Men först gäller det som sagt match mot Peterborough i kväll, en match som lär bli tuff men jag hoppas och tror på seger med 2-1 efter mål av Karlan Grant som börjat säsongen bra och Lyle Taylor !

Nu kör vi Charlton !  

Trolig laguppställning

Phillips

Solly
Bauer
Sarr
Page


Lapsile
Bielik
Pratley
Aribo

Taylor
Grant
 

Artikeln skriven av Magnus Persson, 2018-08-21, 12:00