Inför  Charlton - AFC Wimbledon

Checkatrade Trophy: The Valley , Tis 4 Sep kl 20:45

Efter den helsköna segern borta mot Southend är det dags igen för en av alla cupmatcher i den cupen som ingen vill vara med i, Checkatrade Trophy. Vilka spelare som luftas känns mer eller mindre omöjligt att sia om men Bowyer lär vila så många ordinarie spelare som möjligt.

Morgondagens match är en av de absolut anonymaste i modern tid. Det finns absolut ingenting skrivet inför matchen, inte ens på Charltons egen hemsida förutom att matchen skall spelas. Det säger väl det mesta om intresset för denna matchen. 

Å ena sidan skulle Bowyer kunna lufta sina nyförvärv, de inlånade Ward och Cullen med tanke på att de inte kan vara med på lördag till följd av internationella uppdrag. Utan att vara insatt i om det finns krav på att nyttja ett visst antal "ordinarie" spelare så tror jag att Bowyer, om möjligt, sätter in reservtrupperna. Att förutspå vilka ungdomar som får chansen är på gränsen till det omöjliga. Min gissning kan vara helt fel men för att ha någon form av kontinuitet chansar jag på att det blir samma uppställning som i förlustmatchen i Ligacupen mot MK Dons. Dock tror jag att den nyligen inlånade målvakten Steer får chans att visa upp sig samtidigt som Phillips får ett välbehövligt uppehåll i en betydelselös match.

Jag tror att AFC Wimbledon är lika intresserade av matchen som Charlton, dvs inte. Har dock för mig att matcherna inte får sluta oavgjort utan att de avgörs på straffar om matchen är oavgjord vid full tid. Nåt måste jag ju tro och, trumvirvel, 1-0 till Charlton inför 318 hängivna supportrar!

Trolig laguppställning

Steer

Dijksteel
Cummings
Blumberg
 
Marshall
Morgan 
Maloney
Dempsey
Mascoll
 
Ajose
Hackett-Fairchild

Artikeln skriven av Lars Liljegren, 2018-09-03, 22:29