Inför matchen Coventry - Charlton

League One: Ricoh Arena, Onsdag 26/12 kl 16:00

BOXING DAY

Charlton åker till Coventry på fotbollsfantasternas heliga dag! Med fyra raka segrar så har Charlton vind i seglen, trots en halvdan match senast mot Gillingham på The Valley.

På de åtta senaste så har Charlton bara förlorat en- vilken form! Det är näst bäst i hela ligan. Det samma kan man inte säga om Coventry. Coventry har alltså förlorat 9 raka matcher i rad (liga och diverse cuper inkluderat). Vi hoppas ju självklart på att det är 10 raka förluster efter morgondagen drabbning.

Vad gäller vem som kan spela och inte så förväntas Lapslie och Ward vara tillbaka, detsamma gäller Grant, som förväntas vara redo för spel. Clarke och Aribo kommer inte komma till spel på grund av känningar i baksida lår för Clarke samt en knäskada för Aribo. Josh Cullen och Igor Vetokele dras med varsin axelskada. Page, Caskey och Sarr är också borta.

Och nu lite från förr….. Lagen har mött varandra 38 gånger tidigare, Charlton har vunnit 11 matcher, 13 har slutat oavgjort och Coventry har vunnit 14 matcher. Senast lagen möttes på Ricoh Arena blev det oavgjort.

Till sist.....550 Charltonsupportrar har löst biljett till matchen som spelas 17 mil nordväst om London. Det är ganska nära benknäckargänget Solihull Moors FC. För den golfintresserade så kan tala om att Robin Hoods golfbana ligger i Solihull – jag som alltid trott att Robin höll på med bågskytte.

Trolig laguppställning

Steer

Dijksteel
Bauer
Pearce
Solly

Lapslie
Bielik
Reeves
Fosu

Taylor
Ajose

Artikeln skriven av Victor Eriksson, 2018-12-12, 14:00