Inför matchen Charlton - Wycombe Wanderers

League One: The Valley, Lör 2018-09-08 kl 16:00

Lee Bowyer är nu Charltons permanenta tränare

Det är dags för en ny viktigt match och efter flera månader av tillfälligt uppdrag så är nu Lee Bowyer Charltons tränare.  Idag kom också besked om att Charlton, under nästa månad, ska börja förhandla om nytt ägarskap. Extra intressant är att Roland D inte kommer att närvara utan han väljer att skicka någon representant som ingen vet vem är och som enligt utsago har noll anknytning till klubben – vilken soppa!
 
Charlton fick en välbehövlig vinst senast och klättrade till tabellens övre hälft. Charlton möter ett Wycombe som gick upp direkt från League Two förra året men än så länge har resultaten varit sparsamma med endast en vinst över Bradford och hela 3 oavgjorda och 2 förluster.
 
Charlton kommer att ställa upp utan Josh Cullen och Jamie Ward, då båda är borta på internationella uppdrag. Tariqe Fosu är avstängd men Ben Reeves skulle kunna återvända då han startade i tisdagens (meningslösa) match. Joe Aribo är fortfarande ett osäkert kort efter att ha missat förra helgens vinst mot Southend. Billy Clarke och Jake Forster-Caskey är troligtvis fortfarande bänkade.
 
Som avslut så vill jag nämna att Charlton har mött Wycombe fyra gånger tidigare (senaste 2012) och Charlton har vunnit alla fyra! Oddsen är på vår sida!

Trolig laguppställning

Phillips

Solly
Bauer
Pearce
Page

Cullen
Bielik
Lapsile
Ajose

Grant
Taylor

Artikeln skriven av Victor Eriksson, 2018-09-07, 22:15