Inför matchen Charlton - Doncaster Rovers

(The Emirates) FA Cup: The Valley, lör. 1 dec kl. 16:00

Charlton tuggar vidare i FA-cupen!

”Second Round Proper” som steget i FA-cupen heter drar igång idag med en riktigt intressant match mellan två högklassiga lag. Solihull Moors möter Blackpool och det väntas komma riktigt många besökare. Arenan - Automated Technology Stadium- där Solihull Moors spelar ligger precis bredvid Land Rovers huvudfabrik. Så kanske, kanske, kommer det några riktiga knegare dit direkt från monteringslinan.

Det är inte bara Land Rover som har Rover i namnet, det har även Charltons stundande motståndare. Doncaster Rovers åker till SE7 och möter ett formstarkt Charlton. Bortsett från den meningslösa EFL Trophy så har Charlton inte förlorat sedan 27 oktober. Det ser med andra ord ganska bra ut!

Lee Bowyer (LB) tänker justera lite i laguppställningen då flera spelare dras med ljumskskador och allmän trötthet från tisdagens match. LB kommer ge speltid till spelare som inte har spelat så mycket i ligan, dels för att höja dugligheten i laget som helhet men också för att individuella spelare ska kunna visa att de är redo om och när de behövs. En som garanterat kommer att spela är Ben Reeves som är tillbaka från sin skada.
 
Avancemang är det viktigaste och det ska gå utan att ställa ut alla tillgängliga ordinarie spelare.

Vi kan ju hoppas att Solihull Moors tröttar ut Blackpool (kan/får vi hoppas på en skada?) för den 8 december är det… ja precis, Blackpool vi möter! 

Trolig laguppställning

Phillips

Dijksteel
Bauer
Stevenson
Pearce
 
Clarke
Marshall
Reeves
Hacket-Fairchild

Grant
Ajose

Artikeln skriven av Victor Eriksson, 2018-11-30