Inför matchen Charlton - Doncaster

League One: The Valley , Lör 3 nov kl 16:00

Efter en svag insats i hålan Rochdale bör Charlton ta tre poäng i dagens match mot Doncaster för att inte tappa svårintaglig mark i den jämna serien. 

Jag vill börja med att tacka ressällskapet för en trevlig vistelse i Manchester. Särskilt roligt var det att stifta bekantskap med nya ansikten i vår förening! Nu vet vi i alla fall var Rochdale ligger geografiskt, dvs strax norr om Moston. 

Dessvärre klarade inte Charlton av Rochdales inledande helplanspress i lördags och släppte mittfältet till hemmalaget matchen igenom. Det fungerar inte. Eller det borde gjort det ändå, men då behöver man sätta straffar, ha tur med trävirke samt ett domarteam som inte tar dömer bort ens regelrätta mål. 

Nu ska ett annat exotiskt lag, Doncaster Rovers, få känna på den sprudalnde revanchlusta jag utgår ifrån att Charltons spelare känner. Doncaster, som tillsammans med fem andra gäng placerar sig mellan Charlton och kvalplatserna, har gått ner lite i form men har också mött svårt motstånd. 

Till skillnad från Charlton rapporterar bortalaget en i strort sett frisk spelartrupp. Tveksamheter tydligen kring två spelare. Oklart vilka dessa vilka dessa är. Charlton ställer nog över Lyle "the love of my life you can shag my wife" Taylor som känner av en skada och kan därför behöva vilas.

Fler spelare kan roteras in enligt Bowyer som anar en viss trötthet i laget, vilket känns ororande inför schemat framöver. Som vanligt svårt att sia om utgången. Än så går det hit - än så går det dit. Liksom. Charlton har kapaciteten, potentialen, men motståndet nu är bättre än de senaste två så... Å andra sidan kan det vara till Charltons fördel. 

Mot kvalplatserna! 
 

Trolig laguppställning

Steer

Dijksteel
Sarr
Pearce
Solly

Cullen
Aribo
Lapslie
Fosu

Vetokele
Grant

 

Artikeln skriven av Gunnar, 2018-11-03