Inför matchen Charlton - Coventry

League One: The Valley , Lör 6/10 kl 16:00

Efter en bra period med fyra segrar och en oavgjord match kom Charlton ner på jorden med en smäll när man förlorade borta mot Scunthorpe i tisdags med 5-3.

Lee Bowyer var inte nöjd efter förlustmatchen i tisdags mot Scunthorpe och det kan man ju förstå, när man gör tre mål på bortaplan och kammar noll kan man ju inte vara nöjd.
Dock ville han inte kritisera laget för mycket och det har han ju rätt i för innan denna matchen hade man ju fyra segrar och en oavgjord match !
Men man ser ju tydligt var problemen finns, framåt spelar vi bra och skapar chanser och gör även en hel del mål, men bakåt har det fullständigt kollapsat med sju insläppta mål på två matcher, men det blir kanske så när vi har nyckelspelare skadade och spelar med spelare vi har att tillgå i ovana positioner.

Men nu väntar gamla klassiska Coventry på lördag och de väntas ta med sig 2000 supporters vilket kommer att göra att det blir extra bra stämning på The Valley.
Förhoppningsvis kan Krystian Bielik göra comeback vilken kommer att göra mittförsvaret starkare och det kommer i så fall innebära att Naby Sarr kan spela vänsterback och Chris Solly högerback.
Sedan får vi hoppas att Josh Cullen och Joe Aribo kan fortsätta prestera, för dessa båda herrarna är riktigt vassa och styr mycket av Charltons anfallsspel, så funkar de för dessa två så funkar också Charltons offensiva spel.

Jag hoppas på att så är fallet och att vi kan styra upp försvarsspelat igen, men jag tror dock på en målrik historia och tippar 4-2.

Kom igen Charlton !

Trolig laguppställning

Phillips

Solly
Bielik
Pearce
Sarr


Cullen
Aribo
Reeves
Fosu

Taylor
Grant
 

Artikeln skriven av Magnus Persson, 2018-10-05, 12:00