Inför matchen Charlton - Bristol Rovers

League One: The Valley, Lör 24 nov kl 16:00

Charlton återvänder till seriespelet efter diverse cupäventyr. Kanske kommer det lite mer folk den här gången? Truppen är lika tunn som alltid, men känslan borde vara god.

Ligans jumbo kommer på besök till The Valley denna lördagseftermiddag, i form av ett oväntat svagt Bristol Rovers. Nu vet man aldrig med Charlton, men nog ska Lee Bowyers mannar kunna plocka tre poäng här. Målfesten i cupen mot Mansfield på en nästintill tom arena är det senaste minnet, självfallet blir det aningen tuffare nu, men rimligen också lite mer folk på läktarna. Motståndarna kanske har med sig en bekanting i Tariq Holmes-Dennis, tidigare akademispelare i SE7.

Truppen är som så ofta utfylld med U23-spelare, denna gång i form av Toby Stevenson, vilket självfallet inte är något dåligt i sig, men ändå ett tecken på att truppen inte är så bred som man skulle kunna önska. Skador undanbedes, nu när Ben Reeves och Jamie Ward tagit sig tillbaka in i värmen. Lyle Taylor är borta pga för många varningar, men nog ska väl Ajose och Grant kunna skapa lite fara där fram?

Trolig laguppställning

Steer

Dijksteel
Bielik
Pearce
Solly

Aribo
Clarke
Reeves
Ward

Ajose
Grant

Artikeln skriven av Nils-Martin Lundsgård, 2018-11-23, 13:15