Inför matchen Charlton - Barnsley

League One: The Valley , Lör 20/10 kl 16:00

Efter ett par mindre bra matcher tar Charlton på lördag emot formtoppade Barnsley hemma på The Valley !

Ett Charlton med lite dunkel form tar sig i morgon an Barnsley med ruggig form där man efter en ganska dålig start nu radat upp segrarna och även öst in mål.
Kollar vi då på Charlton så är det ju lite tvärt om, tre ganska dåliga matcher och man har släppt in massor av mål.

Men nu har man varit spellediga när Krystian Bielik, Josh Cullen och Lyle Taylor spelat landskamper, så förhoppningsvis har man nu slickat såren och kan komma extra taggade till morgondagens drabbning.
Krystian Bielik är tillbaka och det innebär att Chris Solly kan återta sin högerbacksplats och det blir inte en massa ändringar hit och dit med spelare på fel positioner.
Framåt har vi ju inte haft några problem, vi gör mål i varje match och som oftast dominerar vi spelet, men när vi släpper in en massa skitmål blir det svårt att vinna matcher.

Nu väntar en vecka med tre matcher och förhoppning om nio poäng och klättrande uppåt i tabellen, där vi först möter Barnsley (H) i morgon , Oxford (H) på tisdag och sedan Rochdale (B) nästa lördag med 13 medlemmar från Swedish Addicks på plats !
Men då måste vi börja med att sätta försvarspelet och gör vi det så tror jag också att vi vinner dessa matcher, med början i morgon mot Barnsley där jag tippar 2-1.

Kom igen nu Charlton !

 

Trolig laguppställning

Steer

Solly
Pearce
Bielik
Sarr


Reeves
Aribo
Cullen
Fosu-Henry

Taylor
Ahearne-Grant

 

Artikeln skriven av Magnus Persson, 2018-10-19, 12:00