Inför matchen Blackpool - Charlton

League One: Bloomfield Road , Lör 8/12 kl 16:00

Charlton åker till västkusten för att möta Blackpool, men vädret gör att det är ovisst om det blir någon match i morgon eftermiddag.

Vårt Charlton gjorde en bra november månad och när vi nu seglat vidare till december så hoppas man ju på att den fina formen skall fortsätta, men direkt har vi två svåra matcher mot Blackpool och Portsmouth och båda på bortaplan.

Så i morgon bär det av västerut till före detta semester paradiset Blackpool som just nu ligger åtta, tre poäng efter Charlton och förra årets möte blev inställt pga uselt väder och ospelbar plan.
Väderprognosen talar om något liknade inför i morgon och en redan regntung plan skall få ännu mer vatten på sig under fredagen och lördagen så vi får väl se under morgondagen om de kan få planen i speldugligt skick, eller om det blir inställt även i år !?

Eftersom Charlton nu spelar två mycket tuffa matcher lördag/tisdag så lär man nog snurra lite med de tillgängliga spelarna, då vissa av dem har svårt att spela två matcher på så kort tid, men vi har ju fått tillbaka ett par spelare som Mark Marshall, Ben Reeves och Billy Clarke efter skador så man har ju just nu lite kvalitet även på avbytarbänken vilket kan behövas under denna tuffa månad med många matcher.
Enligt Lee Bowyer skall Charlton spela sitt vanliga spel även om planen lär vara mindre bra, så vi får hoppas att det funkar och jag tippar vinst med 1-2 efter mål av firma Lyle Taylor och Karlan Grant.

Kom igen i blötan Charlton !

Trolig laguppställning

Steer

Solly
Bauer
Pearce
Sarr


Lapsile
Bielik
Aribo
Ward

Taylor
Grant
 

Artikeln skriven av Magnus Persson, 2018-12-07, 12:00