Matchrapport Walsall - Charlton

League One: Bescot (Banks's) Stadium , Tisdag 26 sep kl 20:45
Resultat:
 2 - 2  (1 - 1)
Domare: Carl Boyeson
Publik: 3 712 (263 från Charlton)

 

Målgörare
41, T Roberts  13, Fosu
89, Agyei 88, Holmes       

Den målrikaste matchen på 10 år slutade inte som önskat!

Charlton dominerade första halvlek och fick ett tidigt mål, men lyckades inte hålla halvleken ut utan föll dit i 41 minuten. Lika i halvtid. Andra halvlek började i lugnt tempo och det var först efter 85 minuten det började hetta till. Avslutningen var riktigt spännande och slutet var rena drömmen för en fotbollsälskare! Glädjerop i 88 med en kanonvolley från Holmes – vinst!  Men tillbaka till sura miner i 89 – oavgjort.
 
Holmes tog, som förutspått, plats i startelvan. Walsall protokollfördes när Ismail avfyrade en riktig kanon som visslade förbi ena stolpen, men det var Charlton som nätade först genom en tunnel av Fosu i den 13 minuten. En tunnel som föranleddes av en riktigt fin cross från halvplan som damp ner bakom backlinjen och en lika fin nedtagning av Fosu. Kort därefter så hade Charlton två goda chanser att näta igen men Walsalls målvakt stoppade ett lågt flygande skott vid ena stolpen för att sedan göra en ännu vassare räddning genom att stoppa en kraftfull nick av Magennis så att den gick ut via högerstolpen.  I den 41 minuten kvitterar Walsall genom att styra in en cross som kom in i målområdet från höger och som går förbi Amos vid hans vänstra stolpe.  
 
Andra halvlek var väldigt slö från båda sidor och det gick långt tid mellan varje chans.  Runt den 68 minuten blev det lite av ett tillfälligt flipperspel med chanser för båda lagen. 88 minuter på klockan och Holmes drar till med en riktigt fin volley som är helt omöjlig för Walsalls målvakt att rädda. Glädjen varar inte länge! Mindre än 60  sekunder senare så avlossar Walsalls Agyei ett kanonskott från 23 meter som flyger upp i ena krysset! 2 kanonmål inom loppet av 1 minut.
 
Oavgjort och 2 tappade poäng, igen!

Laguppställning Walsall

Gillespie

Devlin
Wilson
Guthrie
Leahy (85***)

Ismail (74*)
Chambers

Edwards
Morris

Oztumer
T, Roberts (77**)
                                 
L, Roberts

Agyei (77**)
Donnellan (85***)
Flanagan
Kinsella
Kouhyar (74*)
K, Roberts

Laguppställning Charlton

Amos

Solly
Ngoyo
Bauer
Dasilva

Fosu
Forster-Caskey
Kashi
Holmes

Clarke (72*)
Magennis
                                                                 
Phillips

Ahearne-Grant (72*)
Aribo
Dijksteel
Dodoo
Jackson
Sarr

Artikeln skriven av Victor Eriksson, 2017-09-27, 22:30