Matchrapport  Portsmouth - Charlton

League One: Fratton Park, Lör 21/4 kl 16:00
Resultat:
0 - 1  (0 - 1)
Domare:
Mark Heywood
Publik: 19,210 (2500)

Målgörare
40, Ajose

Fansen stöttade och vi tog 3 viktiga poäng

Charlton är nu ett steg närmare kvalspel! Det var en väldigt viktig seger för att säkra upp mot lagen bakom.Charlton gjorde 3 förändringar sedan sist med Kashi, Reeves och Ajose från start. 2 poäng skiljde mellan lagen och det var en fantastisk atmosfär med 2500!! tillresta bortasupporters.
 
Båda lagen visade en lite nervositet i början och den första riktigt farliga chansen dröjde till den 21 minuten då Charlton oturligt nog inte tog ledningen. Charlton skapade några chanser efter det och i den 40 minuten smällde det till. Målet föranleddes av att Amos enkelt plockade in en frispark från Pompey, väntade in anfallarna att hitta sina positioner och levererade en utspark som Magennis nickade till Ajose som ”enkelt” drog bollen i mål med sin ”sämre” vänsterfot.
 
Strax efter målet hade Pompey sin första riktigt heta chans men Amos räddade.
 
Pompey gjorde 2 byten i halvlek i hopp om en kvittering och det började bra. I den 48 minuten hade Pompey ett riktig bra läge efter en frispark. Kort därefter fick Charlton Fosu och Page skadade vilket resulterade i två byten under kort tid där Dasilva och Marshall kommer in på planen.
 
Charlton är pressade när det återstår 10 minuter men Amos, som så många gånger, räddar gång på gång och håller tätt bakom sig. I slutminuterna räddar Amos en farlig frispark samt en drös av hörnor och inkast.
 
Nu väntar 2 svåra matcher. Båda matcherna är mot motståndare där den ena sidan spelar för direkt uppflyttning å andra sidan för att stanna kvar.

Laguppställning Portsmouth

McGee

Thompson (45*)
Clarke
Whatmough (45*)
Haunstrup (66***)

Close
Lowe
Evans
Donohue

Naismith
Pitman

                                 
Bass
Burgess (45*)
O'Keefe (45**)
Hawkins
Kennedy
Ronan (66***)
Chaplin

Laguppställning Charlton

Amos
 
Bauer
Pierce
Page (62**)
Konsa
 
Caskey
Fosu (56*)
Reeves
Kashi
 
Ajose (90+2***)
Magennis

                                                                 
Phillips
Marshall (62**)
Kaikai (90+2***)
Aribo
Dasilva (56*)
Lennon
Zyro

Artikeln skriven av Victor E , 2018-04-22, 21:00