Matchrapport Blackburn - Charlton

League One: Ewood Park, Lör 16 dec kl 16:00
Resultat:
2 - 0  (1 - 0)
Domare: G Eltringham
Publik: 10 907


 

Målgörare
30, Best (självmål)
94, Graham

Ett olyckligt byte och en frustrerande ineffektivitet ledde till förlust för Charlton. Bortamatchen mot Blackburn Rovers blev ännu en match att glömma.

Ett skadedrabbat Londonlag kom till match i lördags, med bland andra Ricky Holmes utanför laguppställningen. Jason Pearce var däremot tillbaka från skada, vilket förpassade Naby Sarr till bänken. På motståndarsidan hittades bland andra gamle HBK- och Kalmar FF-spelaren Marcus Antonsson, på lån från Leeds United.

Matchen började relativt jämnt, med hyfsade chanser från bland andra Billy Clarke. Densamme skulle dock efter mindre än en halvtimme behöva lämna planen med en skada. Tidigare Blackburnspelaren Leon Best tog hans plats, men bara tre minuter efter Bests inträde på planen var olyckan framme. Anfallaren styrde in en frispark från motståndarnas Charlie Mulgrew i det egna målet och underläget var ett faktum.

Charlton vaknade till slut till liv i slutet av halvleken och hade ett antal chanser redan i början av den andra. Bortalaget trummade på och oroade säkerligen hemmapubliken. Effektiviteten fanns dock inte där, och frustrationen för laget från SE7 blev säkerligen inte mindre när Danny Graham nickade in 2-0-målet på stopptid på en av hemmalagets få chanser.

En neslig förlust och fortsatt mörkt för våra Addicks. Dags för Lancashire-motstånd igen när Blackpool kommer på besök imorgon. Upp till bevis nu då!
 

Laguppställning Blackburn

Raya

Nyambe
Downing
Mulgrew
Williams

Smallwood
Evans (69)
Conway
Dack

Antonsson (59*)
Samuel (59**)

                                
Leutwiler (målvakt)

Caddis
Graham (59**)
Harper
Nuttall (59*)
Tomlinson (69)
Ward

Laguppställning Charlton

Amos

Solly
Konsa
Pearce
Dasilva

Aribo
Forster-Caskey

Marshall (78)
Reeves
Clarke (27)

Magennis

                                
Phillips (målvakt)
Ahearne-Grant (78)
Best (27)

Dodoo
Jackson
Lennon
Sarr

Artikeln skriven av Nils-Martin Lundsgård, 2017-12-23, 14:22