Inför matchen Exeter-Charlton

Ligacupen: St James Park , Tis 8/8 kl 20:45

Efter segern i ligapremiären mot Bristol Rovers så väntar nu första omgången i ligacupen där Exeter står för motståndet.

Då var säsongen i gång igen och precis som vanligt på de brittiska öarna är det full fart med matcher direkt, där Charlton efter lördagens seger mot Bristol Rovers nu skall spela borta mot Exeter i ligacupen på tisdag kväll.
Charlton vann premiären trots att de spelade med en man mindre i över 80 minuter pga en utvisning på Lee Novak, men laget imponerade och trots en man mindre så var det en jämn match som hemmalaget till sist vann med 1-0.

Nu väntar då första omgången av ligacupen och det borta mot Leauge II klubben Exeter och som vanligt kan man ju diskutera i hur många från lördagens match som nu får spela på tisdag !?
Jag vet att man kommer att ta det lugnt med Chris Solly och Ahmed Kashi som haft skadeproblem, plus då skadade Josh Magennis, Mark Marshall, Lewis Page och Harry Lennon, så Mr Robinson lär nog låta de spelare som inte spelade i lördags och de som satt på bänken få chansen då inte truppen är så stor som man kan önska, men förhoppningsvis kommer det in ett par spelare till innan augusti månads slut.
En som troligen gör debut i Charlton tröjan är Ben Reeves som till sist blev Charlton spelare veckan som gick och förhoppningsvis kan han tillföra oss något vi saknar.
Jag hoppas och tror på seger i ligacupen och gissar vinst med 0-2 efetr två mål av Tony Watt.

Kör hårt Charlton !

Trolig laguppställning

Phillips

Barnes
Konsa
Sarr
Jackson

Dijksteel

Ariba
Reeves
Crofts
Ahearne.Grant

Watt
 

Artikeln skriven av Magnus Persson 7/8-17