Inför matchen Charlton - Shrewsbury

League One: The Valley , Lör 24/2 kl 16:00

Charlton är efter en svajig säsong där de förväntas vara, dvs topp sex, i en något haltande tabell. Nu väntar ett hett möte mot Shrewsbury som agerat stabilt som ett av topplagen under höst och vinter.

Tongångarna hos de våra är positiva efter vinst senast, en bra träningsvecka och ett ljusnande skadeläge när vi går in i sista tredjedelen av serien. En storpublik väntas till The Valley lockade av reapris på biljetter och toppmotstånd i form av seriens bästa bortalag Shrewsbury som ligger på andra plats i tabellen för närvarande.

Det har varit tveksamheter kring Tariqe Fosus medverkan men han är tillbaka i truppen och formeringen av mittfältet börjar bli en angenäm uppgift för Robinson som försöker koncentrera sig på sin uppgift men inte kan undgå att få frågor om vad som sker bakom kulisserna inför försäljningen av klubben. I Shrewsbury blåser inga stormar men man kan hoppas på ett splittrat fokus då man på tisdag spelar semifinal i trofécupen.

Hur bra är Charlton? Efter den besvärliga vintern och de sena poängtappen under senare tid så kan förhoppningsvis vinsten i lördags mot MK Dons vara starten på en ljusnnade vår. En bra värdemätare på vårt lags kapacitet ges i denna match som förväntas bli en mycket tät historia.  
 

Trolig laguppställning

Amos

Solly
Bauer
Konsa
Dasilva

Ajose
Kashi
Aribo
Fosu

Forster-Caskey
Magennis

Artikeln skriven av Gunnar Persson, 2016-02-24