Inför matchen Charlton - Portsmouth

League One: The Valley , Lördag 9/12 kl 16:00

I morgon spelas en speciell match i Charltons historia då det är 25 år sedan återkomsten till The Valley och precis som 1992 är det i morgon samma motståndare, Portsmouth.

I morgon spelas en mycket viktig match på The Valley, inte bara för att det är en jubileumsmatch utan även för att gästande Portsmouth bara ligger två placeringar bakom Charlton och kan få bra häng om de lyckas spela sig till ett bra resultat, men om Charlton lyckas vinna så lägger vi oss i vinnarhålet bakom topplagen.
Det väntas storpublik i morgon på The Valley då man räknar med 16000-17000 åskådare, där ca 4000 åker från sydkusten till London.

Charlton har haft ganska mycket skador (som vanligt), men Ben Reeves, Chris Solly, Billy Clarke, Jason Pearce och Harry Lennon skall alla vara klara för att i alla fall ingå i morgondagens trupp, men tyvärr har vi också ett par man som missar matchen i Tarique Fosu, Patrick Bauer, Lewis Page och Ahmed Kashi, så det är inte helt enkelt att vara med i tränarstaben i Charlton just nu.
Gästande Portsmouth är i bra form med tre segrar på de fem senaste matcherna och Charlton har ju tyvärr spelat ganska torftigt senaste tiden, men trots detta spelat till oss en hel del poäng.
Vid vinst i morgon är vi nio poäng före Portsmouth, vid förlust bara tre, så då förstår nog alla att det är en riktigt viktig match som spelas i morgon eftermiddag.

Jag hoppas och tror att vi vinner denna jubileumsmatch, även om jag tror det blir en jämn och tuff kamp, så tipset blir vinst med 2-1 efter mål av Ben Reeves och Josh Magennis.
Någon kanske också undrar hur matchen slutade för 25 år sedan, det blev vinst med 1-0 och målskytten var Colin Walsh !

Kom igen nu Charlton !

Trolig laguppställning

Amos

Solly
Konsa
Sarr
Dasilva

Aribo
Forster-Caskey

Marshall
Clarke
Holmes

Magennis


 

Artikeln skriven av Magnus Persson, 2017-12-08