Inför matchen Northampton-Charlton

League One: Sixfields Stadium , Fredag 30/3 kl 17:00

Efter den lite oväntade segern senast mot Plymouth finns det fortfarande vittring på en kvalplats och därför är kommande två matcher under påsk av yttersta vikt att plocka poäng i och först ut är bortamatchen mot Northampton i morgon eftermiddag.

Efter en tung tid både på och utanför plan fick vi nu senast mot Plymouth se ett nytt Charlton som spelade bästa fotbollen för säsongen och vann konfertabelt med 2-0.
Lee Bowyer ändrade i sin första match vid rodret till en 4-4-2 uppställning och helt plötsligt föll de flesta bitarna på plats, så förhoppningsvis kan vi även få se dessa positiva signaler när vi möter Northampton(b) och Rotherham(h) under påskhelgen.

Till morgondagens match tillkommer också en del spelare där Stephy Mavididi, JayDaSilva, Ezri Konza och Josh Magennis återkommer efter skada/landslagsspel, men om inte Lee Bowyer tvingas att göra något byte i startelvan så lär alla fyra få börja på bänken.
Men detta gör ju att man har kvalitet även utanför startelvan och som vi skrivit om tidigare så krävs det sex eller kanske sju vinster på de återstående matcherna för att nå en kvalplats.

Förhoppningsvis kommer det två segrar under påsken, med start i morgon mot Northampton, som bara vunnit en av de senaste tio matcherna och som just nu tränas av Charlton bekantingen Jimmy Floyd Hasselbaink.
Så jag tippar vinst med 2-0 efter mål av Nicky Ajose och Tariqe Fosu och önskar alla en riktigt Glad Påsk !

Trolig laguppställning

Amos

Dijksteel
Bauer
Pearce
Page

Aribo
Reeves
Forster-Caskey
Fosu

Zyro
Ajose
 

Artikeln skriven av Magnus Persson, 2018-03-29