Inför matchen Charlton - Rochdale

League One: The Valley , 21/11 kl 20:45

Ett revanschsuget Charlton tar i kväll emot bottenlaget Rochdale hemma på The Valley.

Charlton har varit inne i en bra period, men i lördags fick man sig en knäpp på näsan då MK Dons kvitterade på övertid till 2-2.
Ett hårt slag för Charlton som gjorde en riktigt bra match och borde avgjort denna match under ordinarie tid, men i stället för tre inspelade poäng blev det bara en pinne då MK Dons fick en mycket tveksam straff på övertid då domaren friade och linjemannen vinkade för straff och där huvuddomaren är närmast situvationen !

Nu kan man få revansch direkt då Rochdale gästar The Valley i kväll.
Ett Rochdale som gick bra förra säsongen och var nära en kvalplats, men som i år är med nere i bottenstriden och kämpar.
Men för Charlton kan det bli ett bra test, där Rochdale troligen kommer till London för att plocka hem en poäng, men om Charlton skall vara med i toppstriden är detta en match som bara skall vinnas.
På skadelistan hittar vi Jason Pearce, Billy Clarke och Tariqe Fosu som alla kommer att vara borta ett par veckor till och då vet ju alla att det tär hårt på vår tunna trupp.
Någon eller några skador till och vi har stora problem, men vi hoppas på det bästa och jag tippar seger i kvällens match med 3-1.

Kör hårt Charlton !

Trolig laguppställning

Amos

Solly
Konsa
Sarr
DaSilva


Kashi
Forster-Caskey

Marshall
Reeves
Holmes

Magennis
 

Artikeln skriven av Magnus Persson, 2017-11-21