Inför matchen Charlton - Wigan

League One: The Valley , Tis 12/9 kl 19:45

Charlton fortsätter att vinna sina matcher och nu senast blev det vinst mot Southend, men redan i morgon kväll är det ny match när Wigan gästar The Valley.

Vårt Charlton fortsätter att spela bra och att vinna matcher, i lördags var det Southend som fick se sig besgrade trots att de försökte spela fysiskt och göra det svårt för hemmalaget blev det till sist vinst med 2-1.
Det gör att vi nu ligger tvåa i tabellen, bara en poäng efter Shrewsbury och redan i morgon är det ny match igen då topplaget Wigan kommer på besök på The Valley.

För coach Robinson finns det ju ingen anledning att ändra något, men vi vet ju att Chris Solly har problem med sitt knä och Ahmed Kashi har ju varit långtidsskadad, så två matcher så tätt kanske blir tufft, men ger de klartecken lär det ju inte bli någon ändring i startelvan.
Kan inte Solly och Kashi spela lär ju Anfernee Dikjsteel spela högerback och Ezri Konsa lär spela som defensiv mittfältare.
I övrigt har vi på skadelistan just nu Harry Lennon, Lewis Page, Mark Marshall, Ben Reeves och Ahearne Karlan-Grant, där Grant och Reeves är ganska nära comeback

Nu väntar alltså Wigan som förlorade sin första match i lördags mot Shrewsbury, så de lär vara ruggigt revansch sugna, men jag tror att Charlton med stort självförtroende vinner med 2-1.

Kör hårt Charlton !

 

Trolig laguppställning

Amos

Solly
Pearce
Bauer
Dasilva

Kashi
Forster-Caskey

Fosu
Clarke
Holmes

Magennis
 

Artikeln skriven av Magnus Persson, 2017-09-11, 22:00