Inför matchen Charlton - Truro City

FA Cupen, omgång 1 , Söndag 5/11 kl 15:00

Charlton ställs i FA cupens första omgång mot division sex klubben Truro City hemma på The Valley.

Charlton kommer att vara storfavoriter i morgon eftermiddag då Cornwalls stolthet Truro City kommer på besök, men trots att detta är en klubb som spelar i National Leauge south så får hemmalaget se upp för gästerana har ju precis allting att vinna och vem kommer inte i håg Lincoln Citys framfart i FA cupen förra säsongen där man stod för skräll efter skräll som amatörklubb.

Sedan får vi hoppas att hemmafansen ställer upp och tar sig till The Valley, för gästerna lär väl ta med sig ett par tusen fans till denna match och i Truro bor det strax under tjugo tusen innevånare så där lär det bli ganska folktomt i morgon eftermiddag då White Tigers är i London för sin största match i klubbens historia.
Förhoppningsvis taggar Charlton till lite extra efter sin lediga vecka och efter denna match blir det ledigt i två veckor då nästa veckas match mot Shrewsbury är inställd pga landskamshelg.

Till matchen i morgon saknas Josh Magennis och i brist på alternativ kommer väl då Joe Dodoo att spela på topp och jag hoppas han lyckas då fansen varit mycket negativa till vårt Rangers lån.
Jag tror och hoppas att Charlton är ett bätre lag än Truro City och tippar vinst med 4-0 och att Joe Dodoo får trycka in ett eller ett par mål och att vi i nästa omgång av FA cupen får möta en Premier Leauge klubb på ett knökfullt The Valley.

Våga vinn Charlton !

Trolig laguppställning

Phillips

Solly
Konsa
Sarr
DaSilva


Aribo
Forster-Caskey

Marshall
Reeves
Holmes

Dodoo


 

Artikeln skriven av Magnus Persson, 2017-11-04