Inför matchen Charlton - Oxford United

League One: The Valley, Lördag 3/2 kl 16:00

Imorgon är det lördag och dags för match!

Charlton tar emot Oxford på The Valley. Oxford har ett av världens bästa universitet (rankade 6a 2018) med anor från 1100-talet, riktigt så bra är inte Oxford United som tur är! Med en placering i mitten så behöver Oxford vinna för att öka gapet till lagen som riskerar nedflyttning.
 
Det är andra gången denna säsong Oxford är på besök i SE7. Förra gången sparkades Charlton ut ur den viktiga cupen EFL Trophy på straffar. Bet bör också tilläggas att 2014 var året då Charlton senast tog 3 poäng mot Oxford.
 
Formen för Oxford kan ses som god, med en lika och två vinster på de tre senaste. Men för Charlton är det ännu bättre med tre raka vinster i bagaget.  
 
Spelarna har fått vila lite extra på grund av den inställda matchen mot Blackpool och vid en vinst så kan man klättra till en femteplacering i tabellen. 
 
Själv tror att den 4 år långa förbannelsen bryts och att Charlton vinner med 2-1!
 
Morgondagens match har också ett mänskligt och/eller politiskt syfte – det beror på vem du frågar. Hur som helst, matchen är dedikerad för att bekämpa homofobin (för andra året i rad) inom fotbollen genom att lyfta fram allas lika värde oavsett vem du älskar. Detta kommer att uppmärksammas med bland annat intervjuer, en fotoutställning och regnbågsfärgade hörnflaggor.

Trolig laguppställning

Amos
 
Solly
Ngoyo
Lennon
Dasilva
 
Aribo
Kasshi
Marshall
Reeves
Mavididi
 
Magennis

Artikeln skriven av Victor Eriksson  2018-02-02