Inför matchen Charlton - Bradford

League One: The Valley , Tisdag 13/2 kl 20:45

I kväll tar Charlton emot Bradford i en hyperviktig match i jakten på en kvalplats !

Två lag med lite dunkel form springer ut på The Valleys gröna matta i kväll där gästande Bradford med ny tränare (Simon Grayson) inte vunnit på de senaste sju matcherna (liga+cupmatcher) och senast blev det bara 2-2 mot jumbon Bury.
Även Charlton har varit skakiga där man i förra hemmamatchen släppte in två sena mål varav ett på tilläggstid hemma mot Oxford (förlust 2-3) och senast borta mot Doncaster kvitterade hemmalaget till 1-1 i 94:e minuten.

Karl Robisnson vill vinna matcher på att spela en offensiv fotboll och det är väl bra, men då gäller ju också att man dels gör lite mål framåt på de chanser man skapar vilket varit dåligt senaste tiden och att man sedan även kan få till ett bättre försvarsspel.
Får man till detta så kan Charlton vara med och fightas om en kvalplats, men får man inte detta på plats så är vi inte så bra att vi kommer att komma på en topp sex plats till våren.

Vi får hoppas att det blir proppen ur i kväll och att kanske någon offensiv pjäs träder fram och visar vägen till seger, kanske Josh Magennis som haft det förtvivlat svårt den senaste tiden eller Ben Reeves som varit allt för mycket upp och ner i sina prestationer !
Visa stake nu Charlton !

Trolig laguppställning

Amos

Solly
Konsa
Bauer
Dasilva


Kashi
Forster-Caskey

Marshall
Reeves
Kaikai

Magennis
 

Artikeln skriven av Magnus Persson, 2018-02-13