Inför matchen Charlton - Blackpool

League One: The Valley , Lördag  23/12 kl 16:00

Ett Charlton med dålig form och stor skadefrånvaro tar i morgon eftermiddag emot västkustlaget Blackpool hemma på The Valley.

Det är två lag med dålig formkurva som springer ut på The Valley i morgon eftermiddag, men det är kanske inte formen som stör Charlton mest utan alla skador som man har just nu !
I dagsläget är följande spelare på skadelistan, Lewis Page, Jason Pearce, Tarique Fosu, Ricky Holmes, Patrick Bauer, Ahmed Kashi, Jake Forster-Caskey och Billy Clarke.
De enda som eventuellt kan vara tillbaka innan nyår är Holmes och Pearce, så Karl Robinson har nog lite att tänka på så här i juletider hur han skall kunna formera laget.

Så nu gäller det att ta sig igenom de tre matcher som är kvar innan nyår så bra vi kan och förhoppningsvis kan vi sedan dels få en eller ett par nyförvärv tidigt i januari och sedan kanske även få tillbaka ett par skadade spelare, för annars kommer det slita otroligt på de spelare som är speldugliga.
Men nu först gäller ju match mot Blackpool i morgon eftermiddag och de spelare som är kvar får nu visa att de duger för att ta en plats i startelvan.
Så bara kör på Charlton, för kung och fosterland för vi behöver verkligen en trepoängare så att vi kan fira jul i lite lugn och ro, så tipset får bli 2-0 efter två mål av Josh Magennis, denna gången i rätt mål !

Kör hårt Charlton !

Trolig laguppställning

Amos

Solly
Konsa
Sarr
Dasilva

Dijksteel
Aribo

Marshall
Reeves
Ahearne-Grans

Magennis
 

Artikeln skriven av Magnus Persson, 2017-12-22