Inför matchen Charlton - Walsall

League One: The Valley , Lör 11/3 kl 16:00

Ett svårbedömt Charlton som tycks vinna när de vill tar emot formlaget Walsall på lördag. 

Efter en frustrerande period under februari med flera poängtapp på övertid började mars olyckligt för Charlton med förlust mot Northampton. Det som en kort period i januari såg ut som en resa mot toppen började nu se ut som en resa mot botten igen. Så i tisdags. Vinst mot topplaget Scunthorpe på ett sätt vi vill se Charlton: med stolthet och jävlar anamma! Frågan är dock: Var kom det ifrån? Jackson på plan igen?.

Känslan hos mig är att Charlton är ett lag för playoffplatserna i grunden, och därför är det upp till bevis nu med början i morgon lördag mot Walsall! Någon skämtade om tio raka nu. Varför inte? Go for it! :) Det är division tre för höge farao!! Dessvärre ser Charlton ut att få spela utan Magennis på topp efter skada senast. Solly, Forster-Caskey och Pearce definitivt borta. Botaka dock åter. 

Walsall är i god form. Sex hemmavinster i rad har gjort att man börjar sniffa på playoffstrecket. Borta är man dock beskedligare, utan vinst i år och Charlton ska inte ha för stor respekt. Ett önskescenario är att Walsall börjat tro att de är ett bra lag, då kommer de att förlora den här matchen. Charlton vet vi är ett bra lag. Eeeh?

Trolig laguppställning

Rudd

Byrne
Teixeira
Konsa
Chicksen

Jackson
Ulvestad
Aribo
Holmes

Crofts
Novak

Artikeln skriven av Gunnar Persson, 2017-03-10.