Inför matchen Charlton - Northampton

League One: The Valley , Lör 13 aug kl 16:00

Charltons första hemmamatch för säsongen står för dörren. Nyuppflyttade League Two-mästarna Northampton står för motståndet.

Russell Slade och hans mannar återvänder efter två misslyckade bortatillställningar till The Valley för säsongens första riktiga hemmamatch. Northampton, ”The Cobblers”, står för motståndet. Laget vann League Two förra året, och oerhört viktig då var Charltons nyförvärv Ricky Holmes, som kom med i hela ligans lag av bästa spelare.

Motståndarna imorgon har dock inte hängt läpp för att de blev av med Holmes. De inledde säsongen med en poäng mot Fleetwood och tog i tisdags en skalp när de slog Championship-laget Barnsley med 2-1 på övertid i ligacupen. Basketlegendaren Shaquille O’Neal är en supporter till Northampton Town, och han och de andra Cobblers-fansen lär känna viss poängvittring med tanke på hur Charlton sett ut hittills.

Hur kommer då Slade ställa upp laget? De två nya spelarna Jordan Botaka och Josh Magennis lär väl göra premiär, medan Holmes, Jackson och Fox känns självskrivna. Förhoppningsvis får även min personlige favorit Chris Solly spela högerback.

Trolig laguppställning

Rudd

Solly
Konsa
Pearce
Fox

Botaka
Crofts
Jackson
Holmes

Ajose
Magennis

Artikeln skriven av Nils-Martin Lundsgård, 2016-08-12, 21:00