Inför matchen Charlton - MK Dons

FA Cupen: The Valley , Lör 3/12 kl 16:00

I morgon eftermiddag är det FA cupens andra omgång som gäller för Charlton som möter MK Dons hemma på The Valley.

FA cupen är en klassiker i England och i första omgången vann Charlton stabilt med 2-0 mot Scunthorpe och nu ställs man återigen mot en Leauge 1 klubb då MK Dons gästar The Valley.
En speciell match för nye Charlton managern Karl Robinson som var manager i MK Dons under sex år innan han fick sparken förra månaden och nu blev han ju manager för Charlton förra veckan och i första matchen ställs han mot sin före detta klubb och för tillfällige MK Dons managern Richie Barker kan det nog också kännas underligt då han skall leda bortalaget i morgon eftermiddag och nästa vecka blir han troligen assisterande manager i Charlton under Karl Robinson som han jobbat med i många år !
Vinnaren av denna match går vidare till tredje omgången och då går ju även Premier Leauge klubbarna in i turneringen, så en vinst i morgon kan inbringa ganska mycket pengar vid en gynsam lottning till nästa omgång.

Hur nye managern Karl Robinson kommer att formera laget är ju näst intill omöjligt att veta, men vad jag läst mig till gillar han att spela 4-2-3-1, men det är ju något som spelarna också måste lära sig efter att ha spelat 4-4-2 under hösten, så några större ändringar till morgondagens match lär det inte bli. Sedan kanske spelare som var i Russel Slades frysbox (El-Hadji Ba och Jorge Teixeira) kommer att få en ny chans, för detta är ju två riktigt bra spelare på denna nivån.
Jag tror att Mr Robinson kommer att matcha det bästa laget för dagen och vilket innebär typ laget nedan och jag tror också på vinst med 2-0, sedan hoppas jag att vi får en fin lottning med typ ett PL hemma på The Valley i början på januari när tredje omgången skall spelas.

Trolig laguppställning

Phillips

Foley
Bauer
Pearce
Fox


Lookman
Crofts
Ulvestad
Chicksen

Magennis
Ajose
 

Artikeln skriven av Magnus Persson, 2016-12-02.