Championship: Hillsborough , Lör 19 mar kl 16:00
Publik: 29 668

65, Lees
70, Frostrieri
77, Lopez

Hoppet släcktes i den 65 min. Då gjorde Shefield W 1-0 och matchen var över. Charlton tappade däremed ytterligare mark till lagen ovan strecket.

Inför en sedvanlig storpublik på Hillsborough fick Charlton känna på stadens stål. Bortalaget hade möjligheter i första halvlek men kändes ändå numret för litet. Ugglorna hade koll på händelserna och släppte inte londonlaget över bron. I andra halvlek lade man in en växel till och Charlton hade inget att sätta emot.

Riga mönstrade i stort sett samma elva som efter den överraskande vinsten mot Middlesbrough. För vad ska han göra? Skador stör fortfarande den utarmade truppen som plockats ihop under säsongen i takt med att man gjort sig av med tongivande spelare.

Charlton hade tydligt bestämt sig för att försöka ändå, och man kom i första delen av matchen fram i en handfull försök, men antingen var den ibland alltför energiske Harriott för ensam på topp eller så var precisionen i den sista passen för dålig. Möjligheten till att få med sig en poäng hem till London låg i att hålla nollan.

Charlton kämpade och slet men med sista fjärdedelen kvar av matchen så släcktes allt hopp. Sheffield gör 1-0. Fem minuter senare stod det 2-0 och efter ytterligare dryga fem 3-0. Det sista styrdes symtomatiskt in av Ba i eget mål. Solklar seger för Sheffield W som var koncentrerade och tydligt ville revanchera sig för förlusten mot Rotherham.

Rotherham ja. Laget som darrat som Charlton och dansat kring nedflyttningsstrecket. De lämnar nu detsamma efter seger även mot Ipswich borta. Under mars har man mött Shefield W, Middlesbrough, Derby och Ipswich och har tagit 10 av 12 möjliga poäng. Så ska det se ut.

Dessvärre tog också Fulham poäng igår och det gör att Charlton nu har ytterligare poäng och sämst målskillnad upp till strecket. Bolton? 0-6 mot Bristol City och uppgivet. Nu vill det till mental träning i den högre skolan för att inte Charlton också ska lämna in.