Inför matchen Charlton - Rotherham

Championship: The Valley, Lör 12 sep kl 16:00

Efter en bra start på säsongen ställs nu Charlton inför en lite lurig uppgift då jumbon Rotherham gästar The Valley.

Men på dessa fem tuffa matcher har Charlton spelat in åtta poäng och ligger strax under kvalstrecket, så nu när vi har två raka hemmamatcher mot bottenlagen Rotherham och Huddersfield så skall det väl vara sex enkla poäng, men jag säger bara, se upp !
Nu är det de första matcherna för säsongen där fansen anser att vi skall plocka trepoängare och frågan är hur spelarna tar det men extra press på sig, men skall vi vara med i toppen så måste de ju även kunna hantera det läget !
 
I morgon ställs vi mot jumbon Rotherham som bara spelat in en poäng, men nu har man lånat in två spelare från Norwich och skadeläget är tydligen ljust då alla spelare är tillgängliga.
För Charlons del saknas fortfarande en trio då Stephen Henderson, Cristian Ceballos och Reza Ghoochannejhad missar några matcher till.
Tillbaka i speldugligt skick skall dock Tony Watt och Simon Makienok dock vara, men Simon började träna först i går så han lär väl starta på bänken.
Jag är optimist och tror att Charlton vinner med 2-0 efter mål av Tony Watt och Igor Vetokele som kommer in från avbytarbänken och tror på följande startelva i morgon.

Trolig laguppställning

Pope

Solly
Bauer
Diarra
Fox

Gudmundsson
Cousins
Kashi
Bergdich

Watt
Ahearne-Grant

Artikeln skriven Magnus Persson 2015-09-11.