Inför matchen Charlton - Nottingham Forest

Championship: The Valley , Lör 2/1 kl 16:00

Charltons spel hackar betänkligt, men vi får hålla tummarna att 2016 börjar bra då Nottingham Forset gästar The Valley i eftermiddag.

Förra säsongen 2014/15 blev en grå tråkig säsong där vi till sist säkrade nytt kontrakt och sedan startade ju årets säsong lysande där vi vann mot tippade topplag, men sedan har det bara varit negativt för Charltons del, både på och utanför planen.
Vi har spelat dåligt och nu trillat ner på en 23:e plats i tabellen och just nu är vi inte bättre, så vi får hoppas att vi får in ett par bra nyförvärv nu i januari månad.
Det ryktas om att Middlesbroughs 27 årige mittback Rhys Williams kommer att lånas in, men bara för en liten stund sedan var ingen lånedeal klar, så vi får väl se under dagen om det kan lösas så att han i så fall kan spela i dag.

Men som vanligt denna säsongen så är en hel del spelare skadade, så Karel Fraeye får väl se över läget nu på förmiddagen och bestämma sig vilka som är redo för att spela i dag.
En som lär missa matchen är 18 årige superlöftet Ademola Lookman som kanske gjort sin sista match i Charlton tröjan då hälften av alla PL klubbar jagar denna talangfulla spelare.

Dagen gäster Nottingham simmar runt i mitten på tabellen, med ungefär lika långt upp yill kvalplats som till nedflyttningsplats och Forest spel har inte varit lysande direkt, där man dels bara har två vinster på bortaplan och sedan har det på bortaplan bara blivit åtta mål !
För Forest del blir det i alla fall inga nyförvärv på grund av usel ekonomi, så man får kämpa på med de spelare man har just nu.

Återigen blir det protester på The Valley mot vår belgiske ägare i dag, så spelarna lär nog vara lite extra nervösa inför matchen, för det kan nog bli lite negativa vibbar under matchen, men jag hoppas att man kan mobilisera krafter och visa hemmapubliken att det finns hopp även för 2016 och tippar vinst med 1-0.

Magnus Persson 2/1-2016

Trolig laguppställning

Henderson

Solly
Sarr
Lennon
Fox

Ba
Jackson
Gudmundsson
Vaz Te

Makienok
Ghoochannejhad