Inför matchen Charlton - Ipswich

Championship: The Valley, Lör 28 nov kl 13:30

Efter två raka segrar för Charlton ställs man nu i eftermiddag mot Ipswich hemma på The Valley.

Efter en riktigt tung period med nästan bara förluster på kontot och en 23:e plats i tabellen har nu äntligen Charlton vaknat till liv igen och har tagit två raka trepoängare mot Sheffield W och Birmingham.
Detta har gjort att vi klättrat lite i tabellen och finns just nu på en 20:e plats, men förhoppningen är att vi kan klättra lite till och komma upp på säker mark och komma i från den riktigt jobbiga bottenstriden.

Dagens gäster är traktorpojkarna från Ipswich som har som målsättning att klättra upp i Premier Leauge, men man har tappat lite mot topplagen och just nu liggen man på en 10:e plats, men säsongen är ju lång och myvcket avgörs ju under de tuffa vintermånaderna.
Men realistiskt lär ju gästande Ipswich vara ett av lagen spm i alla fall kommer att fightas om en av de fyra kvalplatserna framåt vårkanten.

I torsdags stängdes fönstret för att låna in/ut spelare fram tills 1 januari och för de som hade hoppats på någon ny spelare in i den tunna Charltontruppen fick fel, men i stället lånade vi ut Tony Watt till Cardiff vilket kanske kändes lite konstigt !?
Utan att veta den direkta anledningen så har ju inte Tony Watt varit så het i höst, dels är detta lite av en humörspelare/bråkstake som kanske inte tillför laget så mycket när det går tungt och sedan kanske man vill spara in lite på lönekostnaderna för att försöka få in en ny spelare i januari månad !

Men fram till januari får vi i alla fall inte se någon Tony Watt och även Cristian Ceballos och Ahmed Kashi kommer att vara borta ett tag på grund av sina skodor och i eftermiddag tror jag på en tuff match, men laget känns stabilt för tillfället vilket gör att jag tror på sger med 2-1 och jag tror att följande lag startar matchen:

Trolig laguppställning

Henderson

Solly
Bauer
Sarr
Fox

Diarra
Gudmundsson
Cousins
Jackson

Makienok
Ghoochannejhad

Artikeln skriven av Magnus Persson, 2015-11-28.