Inför matchen Charlton - Hull

Championship: The Valley, Lör 22 aug kl 16:00

Efter en förtroendeingivande inledning på säsongen ställs Charlton imorgon inför bästa möjliga motstånd i form av nyligen från Premier League degraderade Hull. Alla yttre förutsättningar är de allra bästa men trots god form hopar sig obehagliga skademoln på den annars blåa himmeln.

Med tre omgångar spelade är det två obesegrade lag som mötes på The Valley imorgon. Medan Hull har inlett säsongen enligt förväntningarna har Charlton hittills överträffat dem. Speciellt relaterat till bookmakers som tippat Charlton på 23 plats, dvs degradering till League One. Hulls största framgång är vinsten hemma i tisdags mot Premier League-strävande Fulham medan vinsten hemma mot Hudds i premiären var helt väntad och det oavgjord resultatet mot Wolves kanske mer oväntat. Däremellan hittar vi säsongens största plump i form av vinst borta mot Accrington Stanley efter straffsparkar i Ligacupen.

Medan Hull siktar på ett snabbt återtåg till finrummet är förväntningarna på Charlton betydligt lägre ställda. Det har rensats ut ordentligt i leden men inte fyllts på lika mycket även om det varit relativt stor aktivitet för att fylla upp de tomrum som skapats. Många av de nya spelarna har inte riktigt fått chansen ännu och är därmed oprövade kort. I och med de skador som laget ådrog sig i ligamatchen borta mot Nottingham i tisdags har manager Luzon lite att fundera över.

Både högerbacken Solly och en av våra bästa forwards Watt med största sannolikhet får vila öppnas det upp lite för nya ansikten. Det kanske inte blir några debutanter i startelvan men gissningsvis kan det bli ett par stycken på bänken. Sedan tidigare är målvakten Henderson och vår bäste målskytt Vetokele skadade och till den skaran sällade sig även forwarden Ghoochannejhad i tisdags. Trots få kvarvarande alternativ är nog den största frågan vem som ersätter Solly på högerbackspositionen.

Trots en del omsättning i laget hos Hull inför säsongen får de nog ändå, trots bortaplan, stå för favoritskapet, vilket naturligtvis gynnar hemmalaget. Charlton inledde förra säsongen helt fantastiskt för att sedan gå in i ett medeltidsmörker i mitten av säsongen. Hittills har denna säsong inletts på ungefär samma sätt så jag tror att Charlton kan skrälla imorgon, jag tippar 2-1!

Trolig laguppställning

Pope 

Bergdich 
Diarra 
Bauer 
Fox 

Gudmundsson 
Kashi 
Cousins 
Ceballos  

Ahearne-Grant 
Makienok