Inför matchen Charlton - Birmingham City

Championship: The Valley , Lör 2/4 kl 16:00

Ett Charlton som har det tungt på många plan tar emot topplaget Birmingham City och för att ha chans att spel Championship fotboll även nästa säsong krävs nog seger !

Efter landskampsuppehållet är det nu åter dags för lite ligafotboll och för Charltons del är det match i eftermiddag mot topplaget Birmingham City och med bara åtta matcher kvar på säsongen krävs det nog att Charlton vinner om man inte skall tappa ytterliggare i bottenstriden.
Just nu ligger Charlton på 23:e plats med 32 poäng, sex poäng efter Fulham som just nu ligger på 21:e plats och på säker mark.
Men kommande sju dagar kommer att avgöra mycket då Charlton har tre matcher då man först möter Birmingham i eftermiddag, sedan Ipswich borta på tisdag och QPR borta på lördag.
Skall vi ha den minsta chans på att klara oss jvar i The Championship krävs det nog minst 6-7 poäng på dessa tre matcher, hur nu det skall gå till !?

Charlton har ju haft stora problem med skador denna säsong, men nu är åter Jordan Cousins, Chris Solly och Patrick Bauer i full träning, medan viktige mittfältaren Ahmed Kashi har börjat jogga lite lätt.
Men jag tror att Jose Riga kan gjuta mod i våra lirare och tippar vinst med 2-1 och trolig startelva ser ni nedan.

Våga vinn Charlton !

Trolig laguppställning

Pope

Motta
Fanni
Teixeira
Fox

Gudmundsson
Cousins
Diarra
Jackson

Lookman
Harriott
 

Artikeln skriven av Magnus Persson 2/4-2016