Matchrapport Charlton - Fulham

Championship: The Valley, Tis 7 apr kl 20:45
Resultat:
 1 - 1  (1 - 1)
Domare: Andrew Madley 
Publik: 16 521

Målgörare
16 Gudmundsson 8 McCormack        
   
   

Charlton säkrade kontraktet när man spelade 1-1 hemma mot Fulham. Matchen var jämn och oavgjort var rättvist, men Fulham som ligger lite pyrt på det hade kanske behövt vinna men ett Charlton som inte hade mycket att spela för gjorde vad man kunde och gjorde också en helt okej match. Förhoppningsvis kan man även i övriga matcher resten av säsongen göra bra matcher även om man man nu bara har äran att spela om. 

Charlton säkrade kontraktet när man spelade 1-1 i derbyt mot Fulham och övriga matcher som vi har kvar att spela blir då bara för klubbmärkets skull. Matchen mot Fulham var kanske inte den bästa under säsongen, men glimtvis var den underhållande och 1-1 får anses som ett rättvist resultat.

Fulham fick en kalasstart då man gjorde 0-1 redan efter 8 minuter då Ross McCormack som brukar göra mål mot Charlton hittade rätt bakom Stepen Henderson, men bara åtta minuter senare kvitterade Charlton genom ett snyggt mål av Johann Gudmundsson. Resten av matchen blev ett ställningskrig och även om båda lagen hade chanser att avgöra så slutade matchen 1-1 och jag tror nog att båda lagen var ganska nöjda ned det. Nu väntar ett par matcher som inte betyder något för Charlton, men då gäller det att försöka plocka fram det lilla extra så att man kan avsluta säsongen på ett bra vis 

Laguppställning Charlton

Henderson

Gomez
Ben Haim
Johnson
Fox

Gudmundsson
Cousins
Diarra
Bulot (Eagles 69)

Watt
Vetokela (Church 79) 

Laguppställning Fulham

Bettinelli

Hoogland
Turner
Burn
Husband

Tunncliffe
Guthrie (Kacaniklic 67)
Parker
Kavanagh (Ruiz 67)

Smith
McCormack

Artikeln skriven av Magnus Persson, 2015-04-10 22:25