Matchrapport Blackburn - Charlton

Championship: Ewood Park, Lör 20 dec kl 16:00
Resultat:
2 - 0  (2 - 0)
Domare: David Webb
Publik: 13 231

Målgörare
6 Rhodes  
19 Rhodes  
   

Charlton gjorde en riktigt dålig match mot Blackburn och redan efter tjugo minuter var matchen slut då Jordan Rhodes gjort två mål och hemmalaget dominerede stort. Visst blev det lite bättre i andra halvlek, men vi aldrig nära att hota Blackburn och deras seger var helt rättvis och nu får nog Bob Peeters gjuta nytt mod i laget om vi inte skall sjunka längre ner i tabellen !

Charlton åkte till Blackburn med en förhoppning om att kanske kunna störa hemmalaget som bara hade tagit en poäng på sina tre senaste matcher. Men det gick tyvärr inte alls där framförallt Blackburn var det klart bästa laget i första halvlek och då gjorde man ochså sina två mål genom Jordan Rhodes. Blackburn pressade och stressade Charlton över hela planen och det var först i andra halvlek som Charlton äntligen började komma in i matchen, men skall sanningen fram så var vi aldrig nära att störa Blackburn i denna matchen.

Nu får vi hoppas att Bob Peeters kan gjuta mod i laget och att man kan vända sin negativa trend när man möter Cardiff hemma på The Valley på fredag och att han i januarifönstret får in lite fler spelare som tillför laget något för som det är nu är truppen riktigt tunn när vi har lite skadade spelare. Blir inte så fallet så kan vi nog se ett dalande Charlton i tabellen och i värsta fall kanske det blir bottenstrid igen och det vill vi ju gärna slippa !
 

Laguppställning Blackburn

Steele

Baptiste
Hanley
Duffy
Olsson

Tunnicliffe
Lowe (Williamson 49)
Evans
Marshall (Dunn 76)

Gestede (King 76)
Rhodes

Laguppställning Charlton

Pope

Gomez
Ben Haim
Bikey
Fox (Wilson 30)

Buyens
Solly
Cousins (Bullot 73)
Gudmundsson

Harriott (Pigott 46)
Vetokele

Magnus Persson, 2014-12-22 10:53