Inför matchen Charlton - Norwich

Championship: Arenanamn , Tis 10 feb kl 20:45

Ett Norwich på uppgång besöker ett allt mer desperat Charlton. Kan pojkarna från sydöstra London vända den nedåtgående trenden ikväll?

Charlton klamrar sig inför kvällens match fast på 19:e plats i ligan, med 14 matcher utan vinst i den ytterst tunga ryggsäcken. Samtidigt stårNorwich och stampar på sjunde plats, med kvalplatserna till Premier League bara ett fåtal poäng upp. Sedan nyår har de enbart förlorat en av fem matcher under nye managern Alex Neil och är rätt mycket på gång. Senaste resultatet för Norwich var 4-0 mot Blackpool.

Senast de här lagen möttes, i höstas, kirrade Johnnie Jackson segern för Charlton i 86:e minuten. Nu, inför lagens 80:e möte sedan de först stötte på varandra i tävlingssammanhang 1921, ser det rätt svårt ut för hemmalaget att ta tre poäng. Kan våra stolta Addicks få behålla en poäng i kvällens möte på The Valley bör vi väl vara tillfreds. Förhoppningsvis kan dock Guy Luzon mana sina grabbar till stordåd och få sin första seger på Floyd Road, SE7.

Chris Solly brukar nuförtiden inte få spela mer än en match i veckan, och det kan väl tänkas att Joe Gomez hoppar in för honom. I övrigt lär laget se relativt likt ut det som till sist förlorade med 3-1 mot Middlesbrough i helgen. Veljkovic kommer dock att utgå på grund av sin skada, och förmodligen såväl Wiggins och Harriott också

Trolig laguppställning

Dmitrovic

Gomez
Ben-Haim
Bikey
Fox

Gudmundsson
Buyens
Jackson
Cousins

Church
Watt

Artikeln skriven av Nils-Martin Lundsgård, 2015-02-10 kl 16:28