Inför matchen Charlton - Brighton

Championship: The Valley, Lör 10 jan kl 16:00

Charlton skall försöka bryta sin negativa trend med bara två segrar på våra femton senaste matcher när Brighton gästar The Valley i eftermiddag. Tyvärr saknas det en del spelare i en redan tunn spelartrupp men ett nyförvärv kommer i alla fall göra debut och det är skotten Tony Watt som kommer från Standard Liege och kanske det kan vara lösningen på våra problem att göra mål !? Brighton som har ryckt upp sig efter en tung start kommer att bli en tuff match, men jag tror att ett hungrigt Charlton vinner med 1-0 efter mål av Igor Vetokele. Våga vinn Charlton !

Charlton tar i eftermiddag emot sydkustlaget Brighton och frågan är om hemmalaget kan vända på sin negativa trend där man bara har två segrar på sina femton senaste matcher, så coach Bob Peeters har nog haft lite att tänka på den senaste tiden.
Men det är inte bara formen som är ett problem för Charlton, för i en redan tunn trupp så fattas i eftermiddag avstängda duon Callum Harriott och Yoni Buyens, skadade Stephen Henderson och Rhoys Wiggins medan Frederic Bulot skall spela afrikanska mästerskapen för Gabon.

Positivt är dock att vi fått in en forward i Tony Watt som lyckades bra i Celtic, för att sedan misslyckas hos Standard Liege och nu skall han försöka få i gång målskyttet igen i Charlton !
Men förhoppningsvis kommer det in ett par spelare till under januari för att stärka truppen för annars är risken stor att vi kommer att vara med i bottenstriden igen senare i vår.
För lag som Brighton, Fulham, Bolton och Reading är på uppgång efter en tung höst, så för Charltons del gäller det nu att försöka hitta tillbaka till vinnarspåret igen och framförallt måste vi få i gång våra forwards igen och kanske Tony Watt kan vara spelaren som kan lösa våra problem !?

Men i eftermiddag tror jag att Tony Watt får börja på bänken och att Igor Vetokele och George Tucudean får chansen en sista gång för att visa att de kan göra mål och jag tror att just Igor Vetokele kommer att avgöra dagens match och tippar 1-0 efter en jämn och tuff match.

Våga vinn Charlton !

Trolig laguppställning

Etheridge

Solly
Ben Haim
Bikey
Gomez

Wilson
Jackson
Cousins
Gudmundsson

Vetokele
Tucudean

Magnus Persson, 2015-01-10 10:23