Inför matchen Blackburn - Charlton

Championship: Ewood Park, Lör 20 dec kl 16:00

Vårt ständigt kryssande Charlton åker till Blackburn för att försöka hänga på i jakten på en kvalplats, men truppen är tunn och för att vi inte skall dala i tabellen efterhand så krävs det nog att vi får in ett par nya spelare i januarifönstret som höjer kvaliteten på laget. Men först gäller är det en hel del matcher innan nyår med början i eftermiddag mot Blackburn. Våga vinn Charlton !

Charlton står inför en svår bortamatch mot Blackburn, men vi har faktiskt vunnit på Ewood Park två år i rad  och sedan har hemmalaget lite diffus form just nu med bara en inspelad poäng på de tre senaste matcherna, så chansen till en ny seger kanske finns trots att Charlton också kommer till spel med dunkel form.

Blackburn ligger just nu på en åttonde plats och har säkerligen som mål att vara med och fightas om platserna som leder till Premier Leauge och visst finns det kvalitet i detta lag där man framför allt är vassa framåt med striker duon Rudy Gestede och Jordan Rhodes som blir något att bita i för Charltons försvar.
Bob Peeters sliter med att få ordning på Charltons spel men det går lite trögt, där vi bara vunnit två matcher sedan slutet på september och ingen vinst sedan bortamatchen mot Reading i början på november.

Men trots detta så ligger vi just nu på en tionde plats, bara en poäng bakom Blackburn trots att vi spelat hela tolv oavgjorda matcher vilket är mest i vår serie, men sedan har vi ju även bara förlorat tre matcher vilket också är bäst i serien tillsammans med Ipswich !
Nu gäller det alltså för Bob Peeters att försöka komma in på vinnarspåret igen, men han har ju inte så mycket att laborera med utan troligen så lär det bli samma lag som förra helgen, vilket i så fall skulle se ut så här: Pope, Gomez, Ben Haim, Bikey, Fox, Buyens, Solly, Cousins, Gudmundsson, Harriott, Vetokele.

Jag tror detta blir en tuff uppgift och kan vi ta vårt trettonde kryss för säsongen så skulle i alla fall jag vara nöjd, men trots det så säger vi ju. Våga vinn Charlton !

Trolig laguppställning

Pope

Gomez
Ben Haim
Bikey
Fox

Buyens
Solly
Cousins
Gudmundsson

Harriott
Vetokele

Magnus Persson, 2014-12-20 10:17