Inför matchen Birmingham - Charlton

Championship: St Andrews, Lör 25 apr kl 16:00

Då var vi framme vid sista bortamatchen för säsongen och då möter vi Birmingham med två gamla bekantingar i Gary Rowett och Michael Morrison i laget. Charltons mål nu är att sluta på en topp tio plats och det känns väl som en okej slutplacering efter denna berg och dalbane säsong.

Då var vi framme vid näst sista omgången och för Charltons del står Birmingham (b) ochBournemouth (h) på programmet och laget har nu som mål att sluta på en topp tio plats och det är väl okej efter denna berg och dalbane säsong, där det startade bra för att sedan dala rejält under vintermånaderna och för att sedan klättra uppåt igen under våren.

Men först väntar alltså Birmingham borta i eftermiddag och Charlton som spelat bra de senaste matcherna har nog en bra chans att även plocka poäng i denna kamp. Många spelare har bra form men framför allt Johan Berg-Gudmundsson har strålande form och där ryktas det ju att ett par Premier Leauge klubbar har intresse och det kan man ju förstå. Som vanligt lär väl coach Guy Luzon slänga om i startelvan men jag tror på följande startelva och tippar seger med 0-2 efter mål av Igor Vetokele och Tony Watt.

Trolig laguppställning

Henderson

Solly
Johnson
Gomez
Fox

Gudmundsson
Buyens
Cousins
Bulot

Watt
Vetokele

Artikeln skriven av Magnus Persson, 2015-04-25 11:16