Resa oktober 2022

Här lägger vi löpande upp information kring resan till hösten där matchen Charlton - Ipswich
29 oktober tillsammans med International Supporters Day samma dag är huvudpunkten.


12 Augusti
De av oss som har bokat resa har bokat övernattning på Premier Inn i Greenwich. Några meter ned för gatan närmare stationen ligger Travelodge som också är ett helt ok lågbudgethotell. Som vi skrev nedan så rekommenderar vi er att välja det något dyrare avbokningsbara alternativet. Dels utifrån om klubben skulle komma med något paketerbjudande men naturligtvis mest utifrån att något kan hända som gör att du inte kan åka.

Då vi mest troligt kommer att äta frukost på The Valley på lördagen rekommenderar vi även att ni väljer alternativ utan frukost. Det finns gott om frukostalternativ i närområdet förutom att man naturligtvis kan köpa frukost på hotellet. Granne med det fantastiska fish'n chipsstället The Golden Chippy (just nu rankad som nr 41 av 17 465 restauranger i London på Tripadvisor) ligger The Golden Café, där kan du näst intill kombinera ihop exakt vilken frukost du vill ha. Finns även helt vegetariska alternativ. Den som gillar smarriga korvar till frukost kan hitta det på Heap's Sausage lite närmare centrum och ett stenkast ifrån Greenwich Park. Men som sagt, det finns en uppsjö av frukostställen.

2 Augusti
För de som har möjlighet rekommenderar vi att ni bokar flyg till London 27 oktober med hemresa 31 oktober. Detta för att gardera oss om Charltons match flyttas till söndag samt en eventuell kvällsmatch på fredagen samt ett lika eventuellt besök på Sparrows Lane mitt på fredagen.

Som vi skrev i mailet så arbetar vi fortfarande med bokning av hotell och det kanske kan komma erbjudande från Charlton om hotellpaket. För att hålla det alternativet öppet rekommenderar vi er att utifrån den vinkeln men även rent allmänt boka övernattningar som är fullt avbokningsbara.

För er som vill ha en rumskamrat men inte har någon kan anmäla ert intresse i formuläret nedan.

  • Richard • 4 augusti 2022 19:32:47
    Snusar lite lätt......
  • Benno Lindblom • 2 augusti 2022 11:48:13
    Dubbelt så roligt och billigare om man delar rum. Har delat med Sven-Åke samt Mats tidigare så om någon av er kan tänka sig att dela så vore det toppen
  • Mats • 2 augusti 2022 11:41:31
    Snarkar inte


Publicerat 2022-08-02, 08:50.