Årsmöte 2020

Årsmöte i Swedish Addicks lördagen den 14 november 2020

Mötet arrangerades av Victor Eriksson på ett formidabelt sätt via Zoom. Mötesdeltagarna visade på god disciplin och tålamod med det digitala sättet att avhålla mötet på. Det sägs ju att inget ont som inte har något gott med sig och den digitala upplagan bidrog till att Kariann kunde delta på årsmötet för första gången från Norges västkust! Johan Dykhoff kryddade som vanligt årsmötet med ett underhållande quiz. Trots alla motgångar världen över under 2020 så blickar vi nu framåt och hoppas på att 2021 bjuder på hopp och ljus samt litet mer stabilitet i Charltons spel. Det sistnämnda krävs för att vi skall kunna fortsätta att drömma om spel i Championship i augusti nästa år!

Gott Nytt År!!!!!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Det är dags för den 16:e upplagan av Årsmöte för Swedish Addicks. I år hålls Årsmötet helt digitalt till följd av den pågående pandemin. Under nästa vecka kommer vi att skicka ut en länk för mötet till alla medlemmar.

Det är med stor sorg vi för första gången sedan föreningen bildades 2005 inte kan träffas fysiskt men 2020 kommer gå till historien som året då vi alla fick göra stora eftergifter men det viktigaste är att vi alla värnar om vår hälsa. Vi håller avstånd och håller ut och ser fram emot den ljusnande framtid som kommer, förhoppningsvis redan 2021, väl mött över den digitala etern.

14:30   Årsmötet börjar.
16:00   Årsmötet avslutas, vi intar valfri mat och dryck och hoppas att snart kunna ses på riktigt :)
18:00   Mötet avslutas.

OBS Motioner till Årsmötet skickas till mig (Lars) senast fredag 13 november.

Artikeln uppdaterad av Lars Liljegren 2020-12-31.