Årsmöte 2018

Kallelse till Årsmöte i Swedish Addicks lördagen den 16 juni 2018

Årsmötet i Helsingborg blev välbesökt. Vi ser fram emot samma uppslutning i Göteborg den 16 juni! Årsmötet i Helsingborg blev välbesökt. Vi ser fram emot samma uppslutning i Göteborg den 16 juni!Det är dags för den 13:e upplagan av Årsmöte för Swedish Addicks. I år förläggs Årsmötet i Göteborg. Programmet som följer nedan är preliminärt och just nu uppdelat i tre delar, Ölprovning, Årsmötet och en efterföljande VM-match med middag.

Dag: Lördag 16 juni
Plats:  Göteborg (vi återkommer om plats)

12:30   Uppvärmning inför Årsmötet, Ölprovning på Oceanbryggeriet.
15:30   Ca, vi anländer till Foxes på Gibraltargatan 8 och tittar på kvarvarande del av Argentina - Island
17:00   Årsmötet börjar.
18:00   Årsmötet avslutas, vi intar middag och tittar på Peru - Danmark

Anmälan görs via anmälningsblankett som återfinns här. Om ni är mer än 1 person måste ni göra en anmälan per person. Om du vill vara med på ölprovningen så lämnar du den som övrig information efter att du har anmält dig till Årsmötet. Vi är väldigt tacksamma om alla meddelar sin närvaro/frånvaro.

Anmälan till Ölprovningen är bindande när vi anmäler oss, senast 19 april. Anmälan till Årsmötet görs också senast 19 april varefter vi bokar plats på pub/restaurang. Anmälning efter 19 april hanteras utifrån vilken möjlighet vi har att få plats på puben/restaurangen.

OBS Motioner till Årsmötet skickas till mig senast fredag 1 juni.

 


Artikeln skriven av Lars Liljegren 2018-04-11.