Inför matchen Charlton - Port Vale

League One: The Valley , Lör 29/4 kl 16:00

För sista gången denna säsongen springer Charlton spelarna in på The Valleys gröna matta och detta för att möta Port Vale.

Då var vi framme vid säsongen sista hemmamatch och nästa helg avslutas årets säsong med bortamatch mot Cheltenham.
Hur skall man då sammanfatta denna säsong, troligen som en av de minst intressanta för oss supporters då vi aldrig varit riktigt nära eller vara tillräckligt bra för att störa topplagen och sedan varit så pass bra att vi sluppit vara med i bottenstriden.

Vi startade säsongen med Ben Garner som förespråkade en passningsorienterad fotboll som var positiv, men om vi skall vara ärliga så var inte Charltons spelare tillräckligt bra för att spela på detta viset, så Garner försvann i december efter lite rykte om att han inte helt funkade i hop med ägare Thomas Saandgard.
In kom i stället Dean Holden som förespråkar ett lite rakare spel och det kan man nog säga funkar bättre på dagens Charlton lag, så vårsäsongen har väl varit helt okej men vi kommer att hamna på plats 10-11 ungefär och det är på den nivån vi håller oss just nu.
Mr Holden har skrivit nytt kontrakt vilket ju är positivt, frågan är dock vem som kommer att äga klubben nästa säsong och vilka spelare han kommer att förfoga över !?
Många frågetecken och detta måste fixas så fort som möjligt för att ge Dean Holden bra förutsättningar inför kommande säsong-

Men nu är det som sagt säsongens sista hemmamatch och detta mot ett annat mittenlag, Port Vale pch jag trot spelarna vill avsluta på ett bra vis efter förra helgens bottennapp mot Morecambe.
Vi får även tacka för Jesurun Rak-Sakyis tjänster, en spelare som inte kommer att vara i klubben nästa säsong, men som varit en av få ljusglimtar denna säson, då tillsammans med Miles Leauburn som vi definitivt hoppas är kvar nästa säsong så att både han själv och klubben kan ta nästa steg och kanske bli ett topplag som vi hoppas på.
Jag tror vi avslutar snyggt och vinner i eftermiddag med 2-0 efter två snygga baljor av Miles Leaburn.

Våga vinn Charlton

Trolig laguppställning

Maynard-Brewer

Clare
Hector
Thomas
S Sessegnon

Morgan
Dobson
Henry

Rak-Sakyi
Leaburn
Payne

Artikeln skriven av Magnus Persson, 2023-04-28, 17:00