Matchrapport Charlton - Forest Green Rovers

Championship : The Valley, Tis 13/8 kl 20:45
Resultat:
0 - 0  (0 - 0) (3-5 på straffar)
Domare:
J Busby
Publik: 2,693
 

Målgörare

Charlton lyckades inte göra mål på Forest Green Rovers, förlorar på straffar, och åker därmed ut ur Carabao Cup. Men misströsta inte, flera nya spelare fick gott om speltid och det är bra framgent.

Jake Forster-Caskey blir tilldömd en straff i 68 minuten men missar och matchen slutar 0-0  full tid och när straffarna slås så drar Albie Morgan bollen i stolpen och det hela slutar med en 5-3 vinst till Forest Green Rovers.

Lee Bowyer gjorde hela 11 förändringar jmf matchen mot Stoke i lördags. Förändringarna innebar att nyförvärven Deji Oshilaja, Sam Field, Chuks Aneke och Macauley Bonne samt akademispelarna Brendan Wiredu och Alfie Doughty kom till start.

Naby Sarr och Oshilaja var stabila i backlinjen och FGR skapade inget att tala om i första halvlek. Inte heller Charlton skapade något nämnvärt i första halvlek, det var bara Aneke som hade en klen nick på mål och Morgan som avlossade ett skott som gick utanför.

Adnra halvlek innehåller bara två nämnvärda situationer. Den första är straffen i den 68 spelminuten som förleddes av ett fint passningsspel men Forster-Caskeys straff räddas av Wollacott. Den andra är Amos spektakulärt snabba räddning i den 74 minuten. Över 90 minuter så var det Charlton som hade bollinnehavet och ägde matchen med betydligt fler skott än FGR men utan resultat, tyvärr.

FGR vinner på straffar och Charltons resa i Carabao Cup är över. Det gör absolut ingenting och bra av Bowyer att rotera i laget och ge speltid till viktiga ersättare i lagbygget när skador och trötthet sätter sig på ordinarie trupp.  

Laguppställning Charlton

Amos

Sarpong-Wiredu
Oshilaja
Sarr (C)
Doughty
 
Forster-Caskey
Lapsile
Field (78)**
Morgan
 
Aneke (62)*
Bonne
                                 
Phillips
Dempsey
Ocran (78)**
Stevenson
Quitirna (62)*

Laguppställning Forest Green Rovers

Wollacott
 
McGinley
Kitching
Godwin-Malife
 
Mills (C)
Morton
Adams
Bernard
 
Allen (64)*
Stevens (69)**
Mondial
                                                                
Smith
McCoulsky (69)**
Grubb (64)*
Winchester
Collins
Dawson
Covil

Artikeln skriven av Victor Eriksson, 2019-08-15