Matchrapport Charlton - Blackburn

Championship : The Valley , Lör 15/2 kl 16:00
Resultat:
 0 - 2  (0 - 2)
Domare: Andy Davies
Publik: 25363


 

Målgörare
29, John Buckley
37, Tosin Adarabioyo

Svajiga Charlton fortsätter att vara opålitliga och efter en bra insats mot Nottingham som kom nu en mindre bra insats mot Blackburn

Efter en usel insats mot Stoke borta gjorde Charlton en lysande insats borta mot Nottingham och när man nu ställdes mot Blackburn hemma på ett välfyllt The Valley fanns det stora förhoppningar om en ny bra insats, men ack vad vi bedrog oss när laget återigen trillade igenom och förlorade rättvist med 0-2.

Lee Bowyer gjorde bara ett byte till matchen mot Blackburn där Aiden McGeady hoppade in i startelvan i stället för Erhun Oztumer som fick starta på bänken.
Inledningen på matchen blev också hoppfull där Charlton startade piggt och man förflyttade bollen fint inom laget med bra tempo, men trots detta skapades det inte några direkta målchanser.
I stället var det gästande Blackburn som började äta sig in i matchen allt mer och man gjorde det bra genom att störa Charltons uppspel så att de inte fick de ytor an skapade i början på matchen.
På sin riktigt stora första målchans gjorde man också 0-1 genom John Buckley och sedan gjorde man också 0-2 lite senare genom Tosin Adarabioyo efter en fast situvation.
Två ganska enkla mål och efter detta tappade tyvärr Charlton allt för mycket av självförtroende och spel och 0-2 i paus var ett faktum.

Lee Bowyer ändrade direkt när Jason Pearce fick utgå till förmån för Matt Smith och sedan försökte han även med att slänga in Macauley Bonne och Andre Green , men tyvärr fick han ingen direkt effekt på dessa ändringar.
Andra halvlek var inte bra och Charlton kom tyvärr inte upp i någon högre standard, utan det luktade tyvärr återigen bottenlag om det mesta.
Man tappade allt efter den fina starten och två mål i baken, vilket gjorde att man efter detta blev väldigt stillastående helt utan fantasi och självförtronde.
Så denna match kan vi glömma snabbt och nu gäller det att ta nya tag till kampemn mot Luton på lördag, en riktig bottenmach där vi hoppas på att man skall göra en betydligt bättre match än mot Blackburn, fö spelar vi på det viset även på lördag så luktar det förlust lång väg !

Kom igen nu Charlton !

Laguppställning Hemmalag

Phillips

Lockyer
Pearce ( 46 min )
Sarr

Matthews
Davis
Cullen
McGeady ( 69 min )
Doughty

Tayler
Hemed ( 60 min )

                                 
Amos
Smith ( 46 min )
Green ( 60 min )
Bonne ( 69 min )
Purrington
Oshilaja
Oztumer

Laguppställning Bortalag

Walton

Nyame
Leninhan
Adarabioyo
Bell

Travis
Johnson
Samuel ( 81 min )
Buckley ( 84 min )
Downing

Armstrong ( 72 min )

                                                                 

Leutwiler
Chapman ( 72 min )
Brereton ( 81 min )
Bennett ( 84 min )
Graham
Davenport
Carter

Artikeln skriven av Magnus Persson, 2020-02-17, 12:00