Matchrapport Walsall-Charlton 1-2

League One: Banks Stadium , Lör 20/8 kl 16:00
Resultat:
 1-2  (0-1)
Domare: Chris Sarginson
Publik: 4586


 

Målgörare
72 Kieron Morris 43 Nicky Ajose
74 Nicky Ajose

Efter en ganska svag inledning på årets säsong så har nu Charlton repat lite mod och efter två raka vinster så ligger vi på en kvalplats till The Championship.

Charlton startade för tredje matchen i rad med samma startelva och för andra gången i rad vann vi, vilket senast hände i november månad förra året !

Första halvlek var en jämn historia där Walsall hade de bästa chanserna innan Charlton gjorde 0-1 genom Nicky Ajose strax innan halvtid och vår inlånade målvakt (från Norwich) Declan Rudd visade att han kan bli en riktigt viktig kugge denna säsong.
Några andra spelare som ser ut att bli viktiga är ju målskytten Nicky Ajose, hans partner på topp, store, starke Josh Magennis och vår kreative ytter Ricky Holmes som slår många fina bollar från sin kant.

Andra halvlek var det mycket mer Charlton och man skapade bra chanser för att kanske avgöra matchen, men i stället kvitterade hemmalaget i 72 minuten, men redan två minuter senare när Magennis spelade fram Ajose som gjorde sitt andra mål och en ny härlig trepoängare var ett faktum.
Nu väntar serieledande Bolton hemma på They Valley på lördag och vinst även i denna matchen gör att vi riktigt hänger med i toppen och det är väl detta vi hoppas på denna säsong !

Laguppställning Hemmalag

Rudd

Solly
Konsa
Pearce
Fox

Holmes (80 min)
Foley
Crofts
Jackson (58 min)

Magennis
Ajose (84 min)

                                 
Phillips
Lookman (58 min)
Holmes-Dennis (80 min)
Bauer (84 min)

Botaka
Hanlan
Johnson

Laguppställning Bortalag

Etheridge

McCarthy
Preston
O`Connor
Edwards

Morris
Osbourne
Dobson (81 min)
Moussa (74 min)

Jackson
Makris (63 min)

                                                                 
Macgillivray
Bakayoko 63 min)
Cuvelier (74 min)
Oztumer (81 min)

Ginnelly
Kinsella
Robert

Artikeln skriven av Magnus Persson, 2016-08-23