Matchrapport Colchester - Charlton 1-1

Checkatrade Trophy: Colchester Community Stadium , Tis 8/11 kl 19:45
Resultat:
 1-1  (1-1)
Domare: John Brooks
Publik: 548


 

Målgörare
42 Macauley Bonne 32 Nicky Ajose

Charlton spelade 1-1 borta mot Colchester i cupen ingen vet vad den heter och det innebär som tur är att vi blir trea i vår grupp och slipper spela vidare då två lag går vidare i varje grupp.

Charlton åkte på tisdagskvällen till Colchester för att spela sista gruppspelsmatchen i Checkatrade Trophy som jag tror denna obskyra turnering heter.
Vinst var ett måste för att ha chansen att spela sig vidare, men efter 1-1 så blir Charlton trea i sin grupp vilket gör att Crawley Town och Southamptons U23 går vidare från denna grupp och från min sida är det riktigt skönt att slippa lägga krut på denna turnering och i stället koncentrera oss på ligaspelat där vi ju inte rosat marknaden men spelat upp oss en del de senaste matcherna.

Russel Slade mönstrade en ganska konstig 3-5-2 uppställning med bara fyra startspelare från lördagens match mot Scunthorpe och redan i paus gjorde man två byten, troligen för att vila spelarna som skall starta matchen på lördag mot Swindon.
Nicky Ajose gjorde 0-1 för Charlton och Colchester kvitterade tio minuter senare och sedan blev det hemmalaget som vann straffsparkarna med 4-3.
Intresset för matchen kan vi se i en publiksiffra på 548 personer, men en sak som imponerade var dock att 147 av dessa var Charlton fans !
Nu bär det av till Swindon och då finns ju sex tappra svenskar på läktaren för att sjunga fram vårt Charlton till tre poäng !

Laguppställning Hemmalag

Barnes

Vincent-Young (46 min)
Kent
Eastman
Wynter

Kamara
Lapslie (60 min)
Wright
Guthrie

Dickenson (46 min)
Bonne

                                 
Bransgrove
Brindley (46 min)
Dunne (46 min)
Slater (60 min)
Prosser
Szmodics
Johnstone

Laguppställning Bortalag

Phillips

Konsa
Teixeira
Johnson

Lennon
Foley (75 min)
Crofts (46 min)
Aribo
Chicksen

Hanlan
Ajose (46 min)

                                                                 

Rudd
Ulvestad (46 min)
Novak (46 min)
Ahearne-Grant (75 min)
Charles-Cook
Lapslie
Umerah

Artikeln skriven av Magnus Persson, 2016-11-09, 12:00