Matchrapport Cheltenham - Charlton

Ligacupen: Whaddon Road , tis 9 aug kl 20:45
Resultat:
1 - 0  (1 - 0)
Domare: B Malone
Publik: 2 106


 

Målgörare
17, Pell

Släkten blev som så många gånger förr värst i cupmötet mot Cheltenham. Russell Slade har en del att tänka på inför hemmapremiären på lördag.

Charlton åkte raskt ur ligacupen i tisdagkvällens bortamöte mot Cheltenham. Slade ställde upp med ett ungt lag, där akademiprodukterna Ezri Konsa och Brandon Hanlan gjorde tävlingsdebut för A-laget.

Matchen började OK för våra Addicks, som efter bara sex minuter hade en boll i mål. Offsideflaggan viftade dock bort Nicky Ajoses mål. Inte långt därefter hände samma sak, men för motståndarna, efter att Danny Wright hade petat in en retur från Harry Pell, tidigare i Charltons akademi (men aldrig i A-laget).

Den unge Pell var en nyckelspelare i Cheltenhams uppflyttning förra året och visade sig även vara en nyckelspelare i den här matchen. Efter 17 minuters spel misslyckades Charltonförsvaret med att få undan bollen efter ett långt inkast, varpå bollen hamnade framför Pell, som med matchens enda mål sköt ut klubben där han fick sin fotbollsuppfostran ur ligacupen.

Charlton jagade såklart en kvittering under resten av matchen men hade sammanlagt bara två skott på mål (om än ett flertal utanför). Knappast en övertygande insats av Russell Slades lag, som nu har inlett säsongen med två raka förluster. Hemmapremiären mot Northampton på lördag känns som en riktig måstematch, inte minst eftersom det är ännu ett lag som vi verkligen BORDE slå.

Laguppställning Cheltenham

Griffiths

Suliman
Parslow
O'Shaughnessy
Cranston (90*)

Morgan-Smith (90**)
Pell
Whitehead
Waters (89)

Wright
Holman
                                 
Kitscha (målvakt)
Barthram (89)
Bower
Jennings (90*)
Lymn

Row (90**)
Thomas

Laguppställning Charlton

Rudd

Foley
Johnson
Konsa
Fox

Crofts
Jackson
Holmes (68)
Lookman

Hanlan (80)
Ajose
                                                                
Phillips (målvakt)
Ahearne-Grant (68)
Holmes-Dennis (80)
Muldoon
Pearce
Solly
Thomas

Artikeln skriven av Nils-Martin Lundsgård, 2016-08-12, 12:22