Matchrapport Hull -Charlton 6-0

Championship: KC Stadium, Lör 16/1 kl 16:00
Resultat:
 6-0  (4-0)
Domare: Richard Clarke
Publik: 16430


 

Målgörare
9 min Abdel Hernandez  
13 min Abdel Hernandez
39 min Abdel Hernandez
 
39 min Robert Snoddgrass
58 min Mo Diame
90 min Isaac Hayden
 

Efter 5-0 borta mot Huddersfield trodde nog många att det inte kunde bli värre, men det kunde det då vi förlorade borta mot Hull med hela 6-0 !

Det är svårt att hitta några positiva saker just nu som Charlton supporter och när man trodde att vi var nere på botten efter en 5-0 förlust så var det bara att ta emot nästa smäll som slutade 6-0 !
Detta året har börjat katastrofalt dåligt med tre raka förluster mot Colchester(1-2), Huddersfield(0-5) och Hull(0-6), vilket innebär att vi börjat det nya året med tre raka förluster och 1-12 i målskillnad, munter läsning eller hur.
Nu kommer återigen Jose Riga in som ny tränare, så janske det kan få en liten positiv effekt, för även om vi spelar uselt just nu så har vi bara fyra poäng upp till säker mark !

Om vi sedan tittar på matchen mot Hull så är det inte mycket att skriva hem om, där hemmalaget var klassen bättre i hela matchen och målen trillade in lite efterhand, så 4-0 i halvtid blev till slut 6-0 och det får anses som ett rättvist resultat.
Nu gäller det att ladda om(igen) för nu väntar två sexpoängsmatcher mot Blackburn och Rotherham, två lag som vi definitivt skall kunna plocka poäng av, men kanske inte med det lag vi har just nu, helt utan självförtroende.
Men Jose Riga och Charlton har i dag i alla fall fixat fram en ny mittback, då 29 årige portugisen Jorge Teixeira skrev på, en spelare som kommer från Standard Liege, men som även bland annat spelat för Zurich och Porto.
Förhoppningsvis kan Mr Riga och Mr Teixeira bli viktiga kuggar i vår jakt på nytt kontrakt !

Magnus Persson

 

Laguppställning Hemmalag

McGregor

Odubajo
Maguire
Davies
Robertso

Hayden

Livermore (61 min)
Snodgrass
Clucas

Diame
Hernandez (70 min)

                                 
Jakupovic
Huddelstone (61 min)

Aluko (70 min)
Tayler
Meyler
Akpom
Elmohamady

Laguppställning Bortalag

Henderson

Solly
Johnson
Williams (59 min)
Lennon

Poyet (81 min)
Jackson
Cousins
Gudmundsson

Harriott
Vetokele (66 min)

                                                                 

Pope
Sarr
Fox (59 min)
Umerah (66 min)
Vaz Te 81 min)
Charles-Cook
Makienok