Matchrapport Charlton - Rotherham  1 - 1

Championship: The Valley , Lör 12/9 kl 16:00
Resultat:
 1-1  (0-1)
Domare: Keith Stroud
Publik: 15520


 

Målgörare
Patrick Bauer (65)   Farrend Rawson (38)
   
   

Jumbon Rotherham blev en riktigt svår nöt för Charlton att knäcka.

Charlton har ju börjat säsongen bra och efter fem svåra matcher hade man bara en förlust och när nu jumbon Rotherham gästade The Valley var det nog många som trodde på en enkel seger.
Men detta blev en riktigt svår nöt att knäcka då gästerna backade hem och spelade riktigt tufft, så oavgjort resultat 1-1 var inte helt fel efter 90 spelade minuter.

Charlton startade matchen bäst, men trots stort bollinnehav skapade man inte så många målchanser, kanske lite för att nyckelspelaren Johann Berg Gudmundsson verkade vara sliten efter Em kvalmatcher med Island och Igor Vetokele som fick chansen på topp verkade inte helt frisk efter sin sjukdom under veckan, plus att Jordan Cousins spelade på en kant och det är ju tyvärr inte hans melodi.
Så när Charlton tryckte på kontrade Rotherham och efter en billig frispark i 38 minuten fick man en felaktig hörna där man gjorde 0-1 efter dåligt försvarsspel av Charlton och domaren var inte poppis på The Valley efetr två felaktiga domslut och bortamål.

Andra halvlek fortsatte Charlton att ha mycket boll, men det började inte hända så mycket förrän Simon Makienok kom in på plan och då hände det saker direkt.
Redan efter någon minut spelade han fram Patrick Bauer som gjorde sitt första mål i Charltontröjan och det var kvitterat till 1-1.
De sista 25 minuterna var det kamp om poängen och bägge lagen hade chans att avgöra matchen, men det blev inte fler mål och kanske 1-1 var ett rättvist resultat i en match som kunde slutat med vinst åt båda lagen.

 

Laguppställning Hemmalag

Pope

Solly
Bauer
Diarra
Fox

Gudmundsson
Ba (79)
Kashi
Cousins


Watt
Vetokele (63)
                                
Makienok (63)

Bergdich (79)
Mitov
Sarr
Jackson
Kennedy
Ahearne-Grant

Laguppställning Bortalag

Camp

Buxton
Rawson
Collins
Mattock

Odjdja-Ofoe
Frecklington (74)
Smallwood
Newell

Andreu (71)
Clarke-Harris (79)
                                                                 

Maguire (71)
Green (74)
Derbyshire (79)
Collin
Ward
Ledesma
Halford

Artikeln skriven av Magnus Persson 2015-09-16